7 απίθανες σπιτικές μάσκες για καθαρό και λαμπερό πρόσωπο

7 απίθανες σπιτικές μάσκες για καθαρό και λαμπερό πρόσωπο

Σας στενοχωρούν οι αντιαισθητικές κηλίδες στο πρόσωπό σας, ως αποτέλεσμα του ήλιου και της ηλικίας; Δεν υπάρχει λόγος! Δοκιμάστε να εντάξετε στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα την περιποίηση του προσώπου σας με λευκαντικές μάσκες και να το συνδυάσετε με σωστή διατροφή για τέλειο δέρμα.

Διαβάστε παρακάτω τις συνταγές για 7 απίθανες μάσκες που θα κάνουν την επιδερμίδα του προσώπου σας να λάμψει!

Μέλι και γάλα

Υλικά: 1 κ.σ. μέλι – 1 κ.σ. γάλα
Αναμειγνύουμε τα υλικά σε ένα γυάλινο μπολ και στη συνέχεια απλώνουμε σε καθαρό πρόσωπο. Κάνουμε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις για 15 λεπτά. Μετά ξεβγάζουμε με άφθονο νερό.

Πατάτα και λεμόνι

Υλικά: 1 μικρή πατάτα – χυμός από 1 λεμόνι
Καθαρίζουμε την πατάτα και την τρίβουμε στον τρίφτη. Μουλιάζουμε τον πολτό στο χυμό του λεμονιού. Απλώνουμε το μείγμα σε καθαρό πρόσωπο και αφήνουμε για 20 λεπτά. Ξεβγάζουμε με άφθονο νερό.

Γιαούρτι και βρώμη

Υλικά: 2 κ.σ. γιαούρτι – 1 κ.σ. βρώμη
Αναμειγνύουμε τα δυο υλικά και εφαρμόζουμε τη μάσκα στο πρόσωπο, το λαιμό και τους ώμους μας. Κάνουμε απαλό μασάζ για να απορροφηθούν τα συστατικά και αφήνουμε για 20 λεπτά. Ξεβγάζουμε με άφθονο νερό.

Μπανάνα και αμυγδαλέλαιο

Υλικά: 1 μπανάνα – 1 κ.γ. αμυγδαλέλαιο
Λιώνουμε την μπανάνα και προσθέτουμε το αμυγδαλέλαιο. Απλώνουμε τον πολτό σε καθαρό πρόσωπο. Αφήνουμε για 20 λεπτά και ξεβγάζουμε με άφθονο νερό.

Πορτοκάλι και σανταλόξυλο

Υλικά: 1 κ.σ. ξύσμα πορτοκαλιού – 1 κ.σ. σκόνη σανταλόξυλου
Αναμειγνύουμε τα υλικά, προσθέτοντας λίγες σταγόνες νερό. Εφαρμόζουμε σε καθαρό πρόσωπο και αφήνουμε για 15 λεπτά. Ξεβγάζουμε με άφθονο νερό.

Αγγούρι και ντομάτα

Υλικά: 1 ντομάτα – ½ αγγούρι
Τρίβουμε τα λαχανικά με τον τρίφτη και αναμειγνύουμε τους πολτούς. Απλώνουμε σε καθαρό δέρμα και αφήνουμε για 20 λεπτά. Ξεβγάζουμε με άφθονο νερό.

Καρύδια και γάλα

Υλικά: 4 καρύδια – 1 κ.σ. κρέμα γάλακτος
Μουλιάζουμε τα καρύδια σε νερό για 1 ώρα. Έπειτα, τα λιώνουμε και αναμειγνύουμε με την κρέμα γάλακτος. Εφαρμόζουμε σε καθαρό πρόσωπο και αφήνουμε για 20 λεπτά. Ξεβγάζουμε με άφθονο νερό.

Φράουλες και γάλα

Υλικά: 2 φράουλες – 1 κ.σ. γάλα
Λιώνουμε τις φράουλες και αναμειγνύουμε με το γάλα. Εφαρμόζουμε το μείγμα σε καθαρό πρόσωπο και αφήνουμε για 20 λεπτά. Ξεβγάζουμε με άφθονο νερό

www.mommy.gr

BEAUTY O PEPTIDE LIFT-CREAM. Κρέμα ανάπλασης για άνδρες και γυναίκες.

Anti-spot λεύκανση Dermotherapy Κρέμα Ημέρας 50ml. Ειδική τιμή.

Σέρουμ πεπτιδίων. Η επανάσταση στην ανάπλαση.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr