Οι βασικοί λόγοι για τους οποίους δεν θα έπρεπε να κάνεις τατουάζ

Οι βασικοί λόγοι για τους οποίους δεν θα έπρεπε να κάνεις τατουάζ

 

Πριν πάρεις την απόφαση να κάνεις ένα τατουάζ θα πρέπει να σκεφτείς κάποια πολύ βασικά και σημαντικά πράγματα. Η επιλογή αυτή μπορεί να έχει επιπτώσεις και στην υγεία σου. Πέρα από το γεγονός δηλαδή ότι είναι κάτι που θα έχεις στο σώμα σου για πάντα, εκτός αν έχεις την οικονομική δυνατότητα και την αντοχή μιας πλαστικής επέμβασης για την αφαίρεσή του. Δες λοιπόν παρακάτω όλα εκείνα που θα πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά.

Δεν γνωρίζεις τον καλλιτέχνη

Θα έκανες ποτέ μια χειρουργική επέμβαση με έναν γιατρό με τον οποίο δεν έχεις ξαναμιλήσει και δεν ξέρεις τίποτα για το πόσο καλός είναι στη δουλειά του; Μόνο αν ήταν μια επείγουσα κατάσταση… Κάτι τέτοιο πρέπει να σκεφτείς και για τον άνθρωπο που θα σου κάνει τα τατουάζ. Δες τη δουλειά του. Πάρε πληροφορίες από άλλους πού συνεργάστηκαν μαζί του για να δεις αν μετά είχαν δερματικά ή άλλα προβλήματα. Μην πας στον πρώτο που θα βρεις μπροστά σου.

Αν ψάχνεις για δουλειά

Στην περίπτωση που ψάχνεις για δουλειά και αυτή είναι πιο συμβατική –δεν είναι για παράδειγμα καλλιτεχνικής φύσης-… Κάποιο τατουάζ με πολύ έντονα χαρακτηριστικά και σε σημείο όπου δύσκολα κρύβεται μπορεί να είναι αποτρεπτικό για να πάρεις τη θέση. Στους εργοδότες και ειδικά στις μεγάλες εταιρείες, όπου θα πρέπει να συναναστρέφεσαι πελάτες ή στελέχη άλλων εταιρειών, αυτά δεν αρέσουν. Όπως ακριβώς και τα πολύ έντονα χρώματα στα μαλλιά Πράσινα, ροζ, μπλε και άλλα…

Για πάντα…

Το τατουάζ δεν το παντρεύεσαι όπως λένε. Ο γάμος με ένα διαζύγιο εύκολα λύεται. Το τατουάζ πάλι όχι. Για να αποχωριστείς ένα τατουάζ πρέπει να μπεις σε μεγάλη ταλαιπωρία. Εύκολα το αποκτάς, δύσκολα το αφαιρείς. Γι’΄αυτό θα πρέπει να είσαι απόλυτα σίγουρη ότι θέλεις να το κάνεις. Και κυρίως τι ακριβώς θέλεις να κάνεις. Αν είσαι φουλ ερωτευμένη και μόλις έναν μήνα με τον σύντροφό σου, όχι δεν θα έπρεπε να χτυπήσεις τα αρχικά του στο μπράτσο σου… Γιατί μετά θα ψάχνεις για άλλο σύντροφο και δεν πιστεύουμε ότι θα είσαι τόσο τυχερή ώστε να βρεις κάποιον με ίδια αρχικά… Ούτε καν αντίστροφα δηλαδή.

Ο πόνος

Αν δεν είσαι ανθεκτική στον πόνο και στα τρυπήματα μην το σκεφτείς καν. Η διαδικασία πονάει και πιθανόν θα ταλαιπωρηθείς και μετά αναλόγως με το πόσο ευαίσθητο είναι το δέρμα σου. Εννοείται πως δεν πρέπει να το επιχειρήσεις κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης ή αν είσαι σε αγωγή για διάφορα άλλα θέματα υγείας. Αν πάλι το θέλεις πολύ, δεν θα ήταν λάθος να ζητήσεις την συμβουλή του γιατρού σου.

Ανακουφιστικό Καταπραυντικό Gel Άμεσης Εξισορρόπησης Για Μετά Το Ξύρισμα.

Αντιγηραντική κρέμα προσώπου με κολλαγόνο

 

Άλατα Epsom. Αποτοξίνωση υγεία και ομορφιά

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr