Μυστικά ομορφιάς με αβοκάντο!

Μυστικά ομορφιάς με αβοκάντο!

 

Η Adriana Lima είναι από τις ομορφότερες γυναίκες ever και δεν μιλάμε μόνο για τα τέλεια χαρακτηριστικά της. Έχει υπέροχη επιδερμίδα, απίθανα μαλλιά και ξεκάθαρα έχει κερδίσει τον πρώτο λαχνό στην λοταρία της γενετικής!

Ωστόσο περιποιείται πολύ τον εαυτό της και κρεμόμαστε από το στόμα της κάθε φορά που μοιράζεται τα μυστικά ομορφιάς της -για να τα ακολουθήσουμε φυσικά και εμείς.

adriana

Σε συνέντευξή της λοιπόν αποκάλυψε το νούμερο ένα μυστικό της για όμορφο δέρμα και μαλλιά και μας ενθουσίασε! Όχι, δεν πρόκειται για κάποια δυσεύρετη κρέμα, κάποιο πανάκριβο σέρουμ, ούτε και για δάκρυα μονόκερου…

Η Adriana τρώει και χρησιμοποιεί σαν μάσκα (σε πρόσωπο και σώμα) αβοκάντο! Το πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες φρούτο είναι εκείνο που κάνει το δέρμα και τα μαλλιά της να λάμπουν και γι’ αυτό σου βρήκαμε ένα scrub και μια μάσκα για να τα κάνεις κι εσύ, μόνη σου, στο σπίτι σου.

Scrub προσώπου με αβοκάντο

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αλέσεις μερικά αμύγδαλα και να τα ανακατέψεις με μισό ώριμο, λιωμένο αβοκάντο. Με το μείγμα θα τρίψεις το πρόσωπό σου και θα αποκτήσεις το πιο απαλό δέρμα που είχες ποτέ.

Αν μάλιστα έχεις λιπαρή επιδερμίδα με ατέλειες, μπορείς να ρίξεις μερικές σταγόνες tea tree oil μέσα στο scrub σου για προστασία και από τα σπυράκια.

Μάσκα προσώπου με αβοκάντο

Θα χρειαστείς μισό ώριμο αβοκάντο και 2 κουταλιές της σούπας μέλι.

Λιώνεις με ένα πιρούνι το αβοκάντο ώσπου να γίνει κρεμώδες και στην συνέχεια προσθέτεις το μέλι μέχρι να έχεις ένα ομοιόμορφο μείγμα.

Έπειτα περνάς το υλικό από όλο σου το πρόσωπο και χαλαρώνεις για 10 λεπτά προσπαθώντας να μην το φας!

www.faysbook.gr

αβοκάντο – avocado oil. Η τροφή της επιδερμίδας.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr