Πίνοντας αυτό κάθε μέρα θα μεταμορφωθεί η επιδερμίδα σου (και δεν είναι το νερό)

Πίνοντας αυτό κάθε μέρα θα μεταμορφωθεί η επιδερμίδα σου (και δεν είναι το νερό)

Δεν υπάρχει διατροφολόγος που να σου πει πως δεν ισχύει το παρακάτω…

Το πράσινο τσάι και οι αντιοξειδωτικές του ιδιότητες είναι μοναδικές. Πιο συγκεκριμένα το τσάι matcha έχει μαγικές ιδιότητες που δεν μπορείς να φανταστείς.

 

Αυτή η σκουροπράσινη σκόνη είναι φτιαγμένη από φύλλα ενός υψηλής ποιότητας θάμνου που ονομάζεται tencha. Τα θρεπτικά συστατικά αυτής της σκόνης είναι πάρα πολλά και ενισχύουν τον οργανισμό.

Στην πραγματικότητα το τσάι matcha είναι ένα από τα πιο πλούσια σε θρεπτικά συστατικά superfoods στον κόσμο. Μόλις ένα φλιτζάνι τσαγιού σου χαρίζει 5 φορές περισσότερα αντιοξειδωτικά από οποιαδήποτε άλλη τροφή.

Επομένως ξέρουμε ότι κάνει πολύ καλό στη διατροφή μας. Τι κάνει, όμως, στην επιδερμίδα μας; Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα οι δερματολόγοι λένε πως το τσάι αυτό έχει απίστευτα οφέλη και στην επιδερμίδα.

Μπορεί να κάνει μια επιδερμίδα να λάμπει, είναι τέλειο για απολέπιση και προστατεύει την επιδερμίδα απο σπυράκια, κοκκινίλες και οποιοδήποτε άλλο δερματικό πρόβλημα.

Επίσης το matcha βοηθάει στην αναζωογόνηση της επιδερμίδα όταν της λείπει οξυγόνο πράγμα που μπορεί να οφείλεται στην έλλειψη ύπνου, στο κάπνισμα και στις τοξίνες του αέρα.

Βάλ’το λοιπόν στην καθημερινότητά σου και πίνε ένα φλιτζάνι matcha την ημέρα. Αυτό αρκεί!

www.keepup.gr

 

Τσάι μάτσα (matcha).

 

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr