Η καλύτερη φυσική θεραπεία για ισιωτική μαλλιών

Η καλύτερη φυσική θεραπεία για ισιωτική μαλλιών

Τα ίσια, λαμπερά και λεία μαλλιά είναι πάντοτε στη μόδα και αυτό συμβαίνει διότι ταιριάζουν απόλυτα σε κάθε τύπο προσώπου. Τα ίσια μαλλιά επίσης μπορούν να διαμορφωθούν και να χτενιστούν με πολλούς και διαφόρους τρόπους.΄Όσοι έχουν ίσια μαλλιά είναι πραγματικά τυχεροί καθώς δε χρειάζεται να στρέφονται σε χημικές επεξεργασίες για να απαλλαγούν από τις μπούκλες που δεν πειθαρχούν στη χτένα και μας δυσκολεύουν από το να έχουμε το τέλειο Λουκ.

 

 

Για όσους έχουν μπούκλες στο μαλλί τους υπάρχει πάντα η λύση της χημικής επεξεργασίας για να καταφέρουν να έχουν ίσια μαλλιά, όμως μετά από διάστημα ενός χρόνου περίπου,

 

θα αρχίσουν να προβάλλονται οι πρώτες παρενέργειες για τα μαλλιά που δημιουργούνται από τις δραστικές χημικές ουσίες και τα θερμαινόμενα εργαλεία που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Οι παρενέργειες μπορεί να περιλαμβάνουν ξηρά μαλλιά, αλλεργία στο τριχωτό της κεφαλής και σημαντική απώλεια μαλλιών.

Αν επιθυμείτε να έχετε ίσια μαλλιά χωρίς να καταστρέψετε την τρίχα, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτή τη φυσική θεραπεία για μόνιμη ισιωτική μαλλιών.

 

Θα χρειαστείτε:

Το χυμό από ένα λεμόνι (περίπου 4 κουταλιές της σούπας)
1 φλιτζάνι γάλα καρύδας
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
3 κουταλιές κορν φλάουερ

Διαδικασία:

Ανακατέψετε σε ένα μπολ το κορν φλάουερ μαζί με το χυμό λεμονιού μέχρι να πάρετε ένα ομοιόμορφο μείγμα χωρίς σβόλους. Ανακατέψτε ξεχωριστά το γάλα καρύδας με το ελαιόλαδο και στη συνέχεια προσθέστε σε ένα κατσαρολάκι μαζί με το μείγμα του κορν φλάουερ. Βάλτε το σε μέτρια θερμοκρασία και ανακατεύετε ανά τακτά διαστήματα μέχρι να πάρετε μια κρεμώδη υφή. Αφήστε το να κρυώσει καλά και να αποκτήσει θερμοκρασία δωματίου, εφαρμόστε το μείγμα στα μαλλιά σας. Στη συνέχεια βάλτε ένα σκουφάκι και μία πετσέτα, αφήστε το να δράσει για 1 – 2 ώρες. Ξεπλύνετε καλά με άφθονο νερό και σαμπουάν και τέλος βάλτε μαλακτικό των μαλλιών.

Αυτή η διαφορετική και κάπως περίεργη αγωγή είναι αποτελεσματική για να ισιώσετε τα μαλλιά σας στο σπίτι με αγνά φυσικά υλικά καθιστώντας τα υγιή, μεταξένια και λαμπερά.

www.votanonkipos.gr

Βρώσιμο λάδι καρύδας 500ml σε σούπερ προσφορά! Σούπερ τροφή!
Έλαιο Καρυδας σε Λίτρο! Τιμή προσφοράς!
Εσάνς καρύδας.

Κανναβέλαιο λαμπερά μαλλιά και πρόσωπο χωρίς ρυτίδες! Ένα λάδι για όλα!

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr