Πώς να μακρύνεις τα μαλλιά σου μετά από ένα pixie κούρεμα

Πώς να μακρύνεις τα μαλλιά σου μετά από ένα pixie κούρεμα

 

Τα έκοψες μετά από πολύ σκέψη, τα ευχαριστήθηκες, εντυπωσίασες και τώρα ήρθε η στιγμή που τα βαρέθηκες και θες να τα μακρύνεις. Προφανώς, μιλάω για μαλλιά, τα οποία είναι κομμάτι της προσωπικότητάς σου και σαφέστατα έχουν την δυνατότητα να σε επηρεάζουν. Επομένως, όταν εσένα σου μπει στο μυαλό ότι πρέπει να μακρύνουν τα μαλλιά σου, η υπομονή σου και ο χρόνος είναι αντιστρόφως ανάλογα.

Τώρα ας προχωρήσουμε στην ουσία και να δούμε τι μπορεί να γίνει για να μακρύνεις τα μαλλιά σου, ειδικά μετά από ένα pixie κούρεμα. Το βασικότερο όλων είναι να πάρεις μία βαθιά ανάσα και έπειτα όλα τα υπόλοιπα.

 

Παίξε με τις υφές

Συνήθως, η περίοδος που χρειάζονται τα μαλλιά σου για να μακρύνουν είναι λίγο άχαρη. Αυτό σημαίνει ότι εσύ δεν ξέρεις πώς να κάνεις τα μαλλιά σου και το κομμωτήριο είναι σίγουρα κάτι που δεν σου περνάει από το μυαλό. Τα προϊόντα styling για τα μαλλιά σου είναι ο σύμμαχός σου στην προκειμένη. Δώσε όγκο, σχήμα και υφή στα μαλλιά σου, τόλμησε ένα sleek hairstyle και γενικότερα μη φοβηθείς να παίξεις με τα μαλλιά σου.

Πες ναι στα αξεσουάρ

Κάθε τύπου αξεσουάρ μαλλιών είναι ευπρόσδεκτο. Κορδέλες, κοκαλάκια, τσιμπιδάκια, φουλάρια, clips κι ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς θα σου φανούν χρήσιμα για να στερεώσεις με στιλ τις τούφες που μακραίνουν άχαρα και που σε ενοχλούν, πρακτικά ή αισθητικά.

Φρόντισε τα μαλλιά σου

Δεν υπάρχουν μαγικά μαντζούνια για να μακρύνουν τα μαλλιά σου, υπάρχουν όμως τα σωστά προϊόντα για να βοηθήσουν την διαδικασία. Ένα καλό σαμπουάν, καλή ενυδάτωση κι ένα μασάζ στο μπάνιο με μία bamboo βούρτσα στο ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής που θα βοηθήσει τις ρίζες των μαλλιών σου να ενεργοποιηθούν, ενώ ταυτόχρονα θα νιώσεις και πιο χαλαρή.

Αν τα δοκιμάσεις όλα αυτά, εκτός του ότι θα απολαύσεις περισσότερο αυτή την άχαρη περίοδο, θα έρθει η ώρα του κομμωτηρίου χωρίς να το καταλάβεις.

limeandlife.com

 

Αμυγδαλέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς !

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr