Σέλινο, το… πράσινο “βιάγκρα”

Σέλινο, το… πράσινο “βιάγκρα”

Σέλινο για περισσότερο σεξ!

Το λαχανικό-«βιάγκρα» θεωρείται το σέλινο για τους άνδρες, καθώς η κατανάλωσή του τους κάνει ιδιαίτερα ελκυστικούς στο αντίθετο φύλο, ενώ αυξάνει και τη δική τους επιθυμία για σεξ. Σύμφωνα με έρευνα των Αυστραλών επιστημόνων και συγγραφέων του βιβλίου «Μείνε νέος: Δέκα αποδεδειγμένα βήματα για τέλεια υγεία», Μαρκ Αντερσον, Γουόλτερ Γκάμαν και Τζούντι Γκάρμαν, ο ιδρώτας των ανδρών που καταναλώνουν συχνά σέλινο αποκτά μια ξεχωριστή μυρωδιά που δεν αφήνει ασυγκίνητες τις γυναίκες. Το μυστικό της επιτυχίας του συγκεκριμένου λαχανικού είναι η περιεκτικότητά του σε ανδροστενόνη, ένα φυσικό στεροειδές που αυξάνει την έκκριση φερομονών.

Τα αποτελέσματα, μάλιστα, του σέλινου είναι άμεσα, γι’ αυτό και η Γκάρμαν υποστηρίζει ότι το μόνο που έχει να κάνει ένας άντρας είναι να κάνει ένα ντους, να φάει μερικά ματσάκια σέλινο, να βουρτσίσει τα δόντια του και να βγει να κατακτήσει το γυναικείο φύλο. Τα οφέλη του εν λόγω λαχανικού, ωστόσο, δεν σταματούν εδώ. Οπως υποστηρίζουν οι ερευνητές, το σέλινο αυξάνει τη λίμπιντο, συμβάλλει στην επίτευξη πιο απολαυστικών οργασμών και στην παραγωγή μεγαλύτερης ποσότητας σπέρματος κατά την εκσπερμάτιση.

Υπάρχουν, ωστόσο, επιστήμονες που αμφισβητούν τα παραπάνω λέγοντας ότι το σέλινο έχει ελάχιστο αντίκτυπο τόσο στη βελτίωση της στυτικής λειτουργίας όσο και στην επιτυχία ενός άντρα στο αντίθετο φύλο. Τα άτομα, για παράδειγμα, που είναι υπέρβαρα, καπνίζουν και ακολουθούν γενικότερα ένα ανθυγιεινό lifestyle σίγουρα δεν θα καταφέρουν να επωφεληθούν από τη μεμονωμένη κατανάλωση σέλινου. Τα καλά νέα, ωστόσο, είναι ότι μια ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε λαχανικά μπορεί μακροπρόθεσμα να βελτιώσει τις σεξουαλικές επιδόσεις των αντρών. Το σέλινο έρχεται να συμπληρώσει την ήδη μακριά λίστα των αφροδισιακών τροφών, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τα θαλασσινά, το μέλι, τη σοκολάτα, τα σπαράγγια και το αβοκάντο.

ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Epimedium macun 240g φυτικό αφροδισιακό σε σούπερ τιμή!

 

Epimedium macun 240g φυτικό αφροδισιακό σε σούπερ τιμή!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr