4 απίθανα σπιτικά μυστικά ομορφιάς για τον χειμώνα!

4 απίθανα σπιτικά μυστικά ομορφιάς για τον χειμώνα!

 

Τον χειμώνα το δέρμα μας γίνεται θαμπό, η επιδερμίδα του προσώπου χάνει την ελαστικότητά της, ξηραίνεται, φαίνεται κουρασμένη. Πώς μπορούμε να περιποιηθούμε το δέρμα μας με σπιτικά μυστικά για να μη χάσει τη λάμψη του, τώρα τον χειμώνα; Βρήκαμε μερικά απίθανα homemade μυστικά ομορφιάς που θα σας ενθουσιάσουν, αφού γίνονται με προϊόντα που θα βρείτε στο ψυγείο ή στα ντουλάπια σας και όχι στο κατάστημα καλλυντικών!

1. Κρύο γάλα για ντεμακιγιάζ

Όταν ξεβάφεστε, έχετε παρατηρήσει πως ίσως το δέρμα σας, σας… “τραβάει”; Η λύση λοιπόν είναι περίεργη, πρωτότυπη αλλά τόσο αποτελεσματική. Βάλτε σε ένα βαμβάκι ένα κουταλάκι του γλυκού κρύο γάλα κι αφαιρέστε το μακιγιάζ σας!

2. Μπανάνα και αμύγδαλα για απολέπιση

Να ένα ακόμη μυστικό που είναι ο,τι πρέπει για τον χειμώνα ώστε να τονωθεί το δέρμα σας και να φύγουν τα νεκρά κύτταρα που εμποδίζουν την λάμψη. Ανακατέψτε λοιπόν μισή μπανάνα με λίγα τριμμένα αμύγδαλα, τρίψτε απαλά το πρόσωπό σας και θα έχετε κάνει την πιο φυσική απολέπιση, δίνοντας στην επιδερμίδα σας την υγρασία που χρειάζεται!

 

3. Αλόη για απαλό δέρμα

Η αλόη είναι γνωστή για την ευεργετική της δράση. Αφού λοιπόν πλύνετε το πρόσωπο ή το σώμα σας, απλώστε στα ξηρά σημεία, αλόη. Αφήστε την να δράσει για περίπου μισή ώρα κι εν συνεχεία ξεπλύντε. Το δέρμα σας θα έχει πάρει όλη την ενυδάτωση που χρειάζεται!

4. Αβοκάντο και ελαιόλαδο για πολύ ξηρά δέρματα

Αυτή είναι μια εύκολη μάσκα ομορφιάς που απευθύνεται στις γυναίκες που έχουν πολύ ξηρή επιδερμίδα. Μισό φλιτζάνι αβοκάντο που θα λιώσετε λοιπόν μαζί με λίγο ελαιόλαδο κι απλώστε το μείγμα αυτό στο πρόσωπό σας. Αφήστε το για λίγη ώρα και ξεβγάλτε. Έτοιμη!

www.womannow.gr

24ωρη Κρέμα σύσφιξης με γάλα γαϊδούρας .

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr