Ποια είναι τα χτενίσματα που μας μεγαλώνουν;

Ποια είναι τα χτενίσματα που μας μεγαλώνουν;

Μπορεί να είναι υπέροχα και τα μαλλιά μας να δείχνουν καλοχτενισμένα και φρέσκα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως το χτένισμα που διαλέξαμε είναι το ιδανικό για εμάς. Τι εννοούμε; Υπάρχουν κάποια χτενίσματα που προσθέτουν χρόνια και μας μεγαλώνουν κι όπως βλέπουμε δεν τα απέφυγαν ούτε οι σταρ του Χόλιγουντ. Πάμε να δούμε λοιπόν ποια είναι τα συγκεκριμένα χτενίσματα που… μεγαλώνουν και γιατί!

 

1. Όγκος σε καρέ μαλλιά

 

Το συγκεκριμένο χτένισμα που επέλεξε η Ντρου Μπάριμορ την κάνει να δείχνει 10 χρόνια μεγαλύτερη γιατί δεν έχει μόνο όγκο στις ρίζες, αλλά και ελαφρό γύρισμα σε κοντά καρέ μαλλιά, ενώ έχει βάλει υπερβολική ποσότητα λακ. Θυμηθείτε πως αυτό είναι ένα χτένισμα που μπορεί να το δούμε σε μεγάλες κυρίες.

Πώς μπορεί ν΄αλλάξει: Θέλετε όγκο; Τέλεια, σε ίσια μαλλιά όμως. Θέλετε χαλαρό γύρισμα στις άκρες; Βεβαίως σε πολύ πιο μακριά μαλλιά ή χωρίς όγκο. Και σίγουρα χωρίς τόση λακ!

2. Κότσος μπανάνα

Μπορεί να είναι σικ αλλά ο κότσος μπανάνα μεγαλώνει όποια γυναίκα δοκιμάσει αυτό το χτένισμα, ακόμη κι αν είναι η Νάταλι Πόρτμαν. Εξάλλου γυναίκες πολύ μεγάλης ηλικίας για να είναι καλοχτενισμένες, επιλέγουν αυτό το χτένισμα

Πώς μπορεί ν΄αλλάξει: Αν θέλετε έναν κότσο μπανάνα, κάντε τον πιο ανέμελο κι όχι τόσο στυλιζαρισμένο. Αφήστε τουφάκια να πέφτουν δεξιά κι αριστερά και κάντε μια πιο… πρόχειρη ή δημιουργική μπανάνα. Δοκιμάστε και μικρά λεπτά πλεξουδάκια για να δώσετε έναν πιο νεανικό αέρα.

 

3. Τραβηγμένα μαλλιά πίσω

 

CAMERON DIAZΕίναι ένα κομψό κι εύκολο χτένισμα αυτό που διάλεξε η Κάμερον Ντίαζ, όμως έτσι αποκαλύπτεται κάθε ρυτίδα του προσώπου της, οπότε όταν ξεπερνάς τα… 20 χρειάζεται προσοχή, αφού ένα τέτοιο χτένισμα “μεγαλώνει”!

Πώς μπορεί ν΄αλλάξει: Κάντε λίγο πιο… ατημέλητο αυτό το look, αφήνοντας μερικά τουφάκια να πλαισιώνουν το πρόσωπο ή δώστε όγκο προκειμένου να μην πέφτει το μάτι σε κάθε χαρακτηριστικό και… ρυτίδα του προσώπου!Wet look ναι, αλλά όχι με όλα τα μαλλιά τραβηγμένα πίσω. Ίσως με κάτω τα μαλλιά να ήταν τέλειο!

www.womannow.gr

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr