6 tips για να αποκτήσεις επιδερμίδα και σώμα που δεν γερνάει (εύκολα)

6 tips για να αποκτήσεις επιδερμίδα και σώμα που δεν γερνάει (εύκολα)

 

Θες να αποκτήσεις λείο δέρμα και ένα κορμί που δεν γερνάει…ποτέ; Τότε θα πρέπει να προσέξεις το σώμα σου από τώρα ακολουθώντας τους παρακάτω κανόνες:

 

1. Η ενυδάτωση είναι το παν για δέρμα χωρίς ρυτίδες. Μόλις βγεις από το ντους άπλωσε μια ενυδατική κρέμα στο σώμα σου. Η κρέμα θα βοηθήσει στο να «φυλακιστεί» η υγρασία που υπάρχει στην επιδερμίδα σου μετά από ένα μπάνιο.

2. Το σπανάκι και η ρόκα είναι δύο λαχανικά πλούσια σε αντιοξειδωτικά που βοηθάνε πολύ στο να παραμένει το δέρμα σου πιο φρέσκο και σφριγηλό. Απλά φρόντισε να τρως τακτικά αυτά τα δύο λαχανικά.

3. Η μεσογειακή διατροφή είναι αυτή που πρέπει να ακολουθείς για λαμπερό δέρμα και τέλειο σώμα. Πρόσθεσε στη διατροφή σου αρκετά λαχανικά, ψάρια και ελαιόλαδο για να είσαι υγιής και με σώμα που λάμπει.

Η 50αρα Ελ Μακφέρσον.

 

4. Απόφυγε να φοράς λακ στα μαλλιά σου έχοντας ακάλυπτο το πρόσωπό σου. Όταν η λακ και άλλα χημικά προιόντα έρχονται σε επαφή με το πρόσωπο ή το σώμα σου τα βλάπτουν σοβαρά.

5. Ο ύπνος είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα για να διατηρήσεις το δέρμα σου «φρέσκο» για πολύ καιρό. Φρόντισε να κοιμάσαι απαραιτήτως 7-8 ώρες την ημέρα.

6. Κάνε μια φορά την εβδομάδα μάσκα σε όλο σου το σώμα με άργιλο. Το πόσο λείο και απαλό θα είναι το δέρμα σου μετά δεν το φαντάζεσαι.

limeandlife.

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

5 σέρουμ σαλιγκαριού για φυσικό μπότοξ στην μισή τιμή!

Ενισχυμένη Μαύρη Πεύκη. Ισχυρότερη σύσφιξη και ανόρθωση!

Θέματα για να δεις και να ενημερωθείς!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr