Γατίσια Μάτια:Πως να αποκτήσεις το βλέμμα που “σκοτώνει”!

Γατίσια Μάτια:Πως να αποκτήσεις το βλέμμα που “σκοτώνει”!

 

Τα μάτια όπως υποστηρίζουν πολλοί μιλούν από μόνα τους, γι’αυτό κι εμείς πρέπει να δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο πως μπορούμε να τα τονίσουμε!Και τι καλύτερο από ένα sexy γατίσιο βλέμμα;

 

Όλες το αγαπούν πολλές όμως φοβούνται να το επιχειρήσουν μιας και πιστεύουν ότι δε θα το πετύχουν. Κι όμως είναι πολύ πιο απλό από ότι φαντάζεστε, ακουλουθώντας 3-4 απλά βήματα!

1.Βρείτε ένα eyeliner με βουρτσάκι που σας βολεύει! Προτιμήστε εκείνα με λεπτή μύτη για να μπορέσετε σιγά σιγά να χοντρύνετε τη γραμμή. Αν δε σας βολεύει το υγρό eyeliner μπορείτε να δοκιμάσετε το τζελ που είναι ότι πρέπει για αρχάριες!

 

2. Πριν αρχίσετε να σχηματίζετε τη γραμμή του eyeliner σκιαγραφείστε σιγά σιγά τη γραμμή με ένα απαλό μαύρο μολύβι. Στην συνέχεια τονίστε τη γραμμή από πάνω

3.Αν δεν έχετε σταθερό χέρι, προσπαθήστε να το στηρίξετε κάπου (πχ στο γόνατο αν κάθεστε) για πιο σίγουρο αποτέλεσμα

4. Εξασκηθείτε! Μην περιμένετε από τη μια μέρα στην άλλη να γίνεται make up arist!Να είστε σίγουρες όμως ότι μετά από καμιά 10αριά προσπάθειες όλα θα είναι πιο εύκολα!(εδώ θα βρεις μια βοήθεια στο youtube)

Και έτσι,για να σας παρακινήσω ένα τσικ παραπάνω,δείτε παρακάτω ποιο θα είναι το αποτέλεσμα των προσπαθειών σας και μην περιμένετε άλλο!

frantalina.com

24ωρη Κρέμα σύσφιξης με γάλα γαϊδούρας .

Θέματα για να δεις και να ενημερωθείς!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr