Δείξε νεότερη με το σωστό χρώμα μαλλιών

Δείξε νεότερη με το σωστό χρώμα μαλλιών

Πώς θα επιλέξεις το σωστό χρώμα μαλλιών, για να φαίνεσαι νεότερη;

Θέλεις να δείξεις νεότερη; Εστίασε στην ψυχολογία και στην εξωτερική εμφάνιση. Το σωστό χρώμα μαλλιών, για παράδειγμα, μπορεί να σε κάνει να δείχνεις νεότερη ενώ το λάθος, να προσθέτει χρόνια (κάτι που δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση).Το μυστικό αυτό φαίνεται να γνωρίζουν καλά οι μεγαλύτερες stars του Hollywood. Και τώρα, ήρθε η ώρα να το μάθεις και εσύ.

Καραμελένιοι τόνοι


Οι πιο σκοτεινές αποχρώσεις της καραμέλας δίνουν μεν όγκο στα μαλλιά αλλά ταυτόχρονα μας μεγαλώνουν. Ως εκ τούτου, αν σου αρέσουν οι καραμελένιοι τόνοι, πρέπει να είσαι προσεκτική. Είναι καλύτερο να επιλέξεις μια καστανή βάση και να δώσεις μικρές λάμψεις στο χρώμα της καραμέλας. Έτσι, θα “μαλακώσουν” τα χαρακτηριστικά του προσώπου και θα φαίνεσαι νεότερη.

Οmbre

Το ombre είναι η πιο δημοφιλής επιλογή των τελευταίων χρόνων. Και όχι άδικα! Οι κομμωτές ισχυρίζονται πως χάρη στη διχρωμία, μια γυναίκα μπορεί να φαίνεται νεότερη.

Κόκκινες αποχρώσεις

Τα έντονα κόκκινα μαλλιά είναι εντυπωσιακά αλλά το συγκεκριμένο χρώμα τονίζει όλες τις ατέλειες του προσώπου. Αν είσαι φαν των κόκκινων αποχρώσεων, είναι καλύτερο να επιλέξεις πιο ανοιχτόχρωμους τόνους, που κρύβουν τις ατέλειες. Η καλύτερη επιλογή μάλιστα είναι να επιλέξεις τις αποχρώσεις που πλησιάζουν στην γκάμα του ξανθού.

(Σωστό) ξανθό

Το χρώμα μαλλιών που όλες θέλουμε αλλά δυσκολευόμαστε πολύ να πετύχουμε. Το ξανθό της φράουλας, κάνει την επιδερμίδα του προσώπου να φαίνεται πιο ομοιόμορφη οπτικά, δίνοντας μια ευχάριστη, δροσερή λάμψη.

Balayage

Η τεχνική του balayage είναι ένας άλλος τρόπος για να βάψεις τα μαλλιά σου, προκειμένου να φαίνεσαι νεότερη. Το χρώμα φαίνεται φυσικό ενώ οι φωτεινές τούφες μαλλιών δίνουν περισσότερο όγκο, κάνοντας τη συνολική εικόνα πιο ενδιαφέρουσα.

dear-eva.gr

Αιθέριο Έλαιο Δεντρολίβανο.Αύξηση τριχοφυΐας-Σύσφιξη-Τόνωση.
Αιθέριο έλαιο τσουκνίδας. Η δυνατή απάντηση στην τριχόπτωση.
Δαφνέλαιο. Το δυναμωτικό των μαλλιών.
Έλαιο Καρυδας σε Λίτρο! Τιμή προσφοράς!
Καναββέλαιο λαμπερά μαλλιά και πρόσωπο χωρίς ρυτίδες! Ένα λάδι για όλα!

Θέματα για να δεις και να ενημερωθείς!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr