4 εύκολοι τρόποι για να ασπρίσεις τα δόντια σου

4 εύκολοι τρόποι για να ασπρίσεις τα δόντια σου

Πώς να ασπρίσεις τα δόντια σου φυσικά και εύκολα

Η φροντίδα των δοντιών είναι κάτι με το οποίο ασχολούμαστε όλοι από τότε που μπορούμε να θυμηθούμε τον εαυτό μας. Πρέπει να τα βουρτσίζουμε δύο φορές την ημέρα, να χρησιμοποιούμε νήμα, να αλλάζουμε συχνά την οδοντόβουρτσα μας και το να επισκεπτόμαστε συχνά τον οδοντίατρο μας είναι κάποια από αυτά. Και παρόλο που μπορεί να τα κάνεις όλα αυτά κάποιες φορές η απόχρωση των δοντιών σου να μην είναι η επιθυμητή λευκή.

Το να είναι τα δόντια σου πιο κίτρινα από όσο θα ήθελες δεν είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να ντρέπεσαι καθώς είναι κάτι αναστρέψιμο. Δες παρακάτω 4 DIY τρόπους για να κάνεις το χαμόγελο σου να λάμψει.

Χρησιμοποίησε ενεργό άνθρακα. Ανάμιξε τον ενεργό άνθρακα με λίγο νερό έτσι ώστε να πάρει την μορφή «πάστας». Άπλωσε την στα δόντια σου και άφησε το για 2 περίπου λεπτά, στη συνέχεια ξέπλυνε καλά με νερό.

Μηλόξυδο. Το μηλόξυδο είναι ένα από τα προϊόντα που πάντα σε μπέρδευε ποια είναι ακριβώς η χρήση του. Πέρα από τα οφέλη που έχει στην υγεία, ωφελεί και τα δόντια καθώς έχει τη δυνατότητα να τα λευκάνει. Ανέμιξε μία κουταλιά μηλόξυδο με τρεις κουταλιές νερού και χρησιμοποίησε το ως στοματικό διάλυμα στην καθημερινή σου ρουτίνα.

Λάδι καρύδας και φύλλα μέντας. Ανέμιξε λάδι καρύδας με λιωμένα φύλλα μέντας και άπλωσε το στα δόντια σου, ένας τρόπος που θα σε κάνει να δεις αποτελέσματα αργά αλλά σταθερά.

Μπανάνα. Χρησιμοποίησε το εσωτερικό της φλούδας της μπανάνας και τρίψε το στα δόντια σου, μπορεί να σου φαίνεται περίεργο όμως το κάλιο και το μαγνήσιο που εμπεριέχονται στη φλούδα της μπανάνας είναι ικανό να απορροφήσει τα βακτήρια τα οποία κιτρινίζουν τα δόντια σου.

joytv.gr

Ενεργός άνθρακας απο τα μυστικά ομορφιάς..

Βρώσιμο λάδι καρύδας 500ml σε σούπερ προσφορά! Σούπερ τροφή!
Έλαιο Καρυδας σε Λίτρο! Τιμή προσφοράς!
Εσάνς καρύδας.

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr