Αυτές είναι οι top τάσεις στις ανταύγειες τον φετινό χειμώνα

Αυτές είναι οι top τάσεις στις ανταύγειες τον φετινό χειμώνα

 

Και εμείς τις συγκεντρώσαμε σε ένα άρθρο για να κάνουμε πιο εύκολη την επίσκεψη σας στο κομμωτήριο.

 


Όσο πλησιάζει ο χειμώνας και ο καιρός ψυχραίνει, οι ανάγκες μας για αλλαγή τόσο στο beauty routine μας, όσο και στα μαλλιά μας, αυξάνονται. Και όπως όλες γνωρίζουμε, μια είναι η αλλαγή που όλοι προσέχουμε, και πραγματικά μας φτιάχνει την διάθεση και αυτή δεν είναι άλλη από την αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών μας. Συγκεκριμένα, οι ανταύγειες, είναι μια αλλαγή που μπορεί να γίνει σε όλα τα μαλλιά και να προσθέσει αμέσως ενδιαφέρον στην εμφάνιση μας, και αυτόν τον αέρα ανανέωσης που επιθυμούμε.

Κι ενώ φέτος τον χειμώνα ξέρουμε ποια τάση θα επικρατήσει περισσότερο απ’ όλες, κι αυτή δεν είναι άλλη από τα σκούρα, μακριά μαλλιά, με φυσικές γυαλάδες, που μιμούνται τις λάμψεις του γυαλιού, στις πασαρέλες είδαμε κι άλλες αποχρώσεις μαλλιών που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον. Πιο θερμά χρώματα, ζεστά, όχι τόσο συνδυασμένα με το χειμώνα, που είναι εξίσου εύκολο να πετύχουμε και να διατηρήσουμε.

Εμείς, συγκεντρώσαμε τα αγαπημένα μας σε μια λίστα, ώστε να κάνουμε την επίσκεψη σας στο κομμωτήριο πολύ πιο εύκολη.

 

Ζεστές αποχρώσεις του κόκκινου

 

Oι ζεστές, κόκκινες αποχρώσεις είναι τέλειες, για όσες πέρασαν το καλοκαίρι με λαμπερά ξανθά μαλλιά ή για αυτές που θέλουν να προσθέσουν μια νότα ζεστασιάς στα καστανά μαλλιά τους. Αυτόν τον χειμώνα στις ανταύγειες, επικρατούν οι θερμοί υποτόνοι, οπότε μην φοβηθείτε να πάτε «αντίθετα» στον καιρό, παίζοντας με μαλλιά στο χρώμα της κανέλας, στο χρώμα του κρασιού ή ακόμα και σε βαθιά strawberry blondes. Κι επειδή το κόκκινο είναι από τα πιο δύσκολα χρώματα για να διατηρηθούν ζωντανά και λαμπερά, μην ξεχάσετε να επενδύσετε σε προϊόντα για τη προστασία του χρώματος, για να μείνει το κόκκινο στις ανταύγειες σας αναλλοίωτο.

 

«Με λίγο γάλα»

Έχετε παρατηρήσει όταν προσθέτετε λίγο γάλα στον κρύο καφέ σας, πως τα χρώματα δεν ομογενοποιούνται πλήρως αλλά δίνουν ένα όμορφο καφέ χρώμα με εμφανείς ανοιχτότερος χρωματισμούς κατά τόπους; Ε, αυτό είναι το trend που θα θέλετε να υιοθετήσετε αν αγαπάτε τα σκούρα καστανά μαλλιά σας άλλα θέλετε να ανοίξετε το χρώμα τους με διακριτικές ανταύγειες. Λέγεται «Cold Brew» και το έχουν αγαπήσει πολλές celebrities, μεταξύ των οποίων και η Bella Hadid.

 

 

Μεσαίες αποχρώσεις

Ένα hair trend που μπορείτε να ακολουθήσετε ανεξαρτήτως του χρώματος των μαλλιών σας, και είναι πολύ εύκολο να διατηρηθεί. Θα έχετε παρατηρήσει πως τα φυσικά μαλλιά δεν έχουν ένα μονοδιάστατο χρώμα, αλλά πολλούς διαφορετικούς τόνους του ίδιου, χρώματος, σε θερμότερους και ψυχρότερους τόνους, που δημιουργούν ένα τρισδιάστατο αποτέλεσμα. Αυτό το αποτέλεσμα μιμούνται οι ανταύγειες σε αυτό το hair trend, το οποίο στην ουσία δένει τους σκουρότερους τόνους που επικρατούν στην ρίζα, με τους πιο ανοιχτούς που βρίσκονται στις άκρες, δημιουργώντας ένα ενιαίο τρισδιάστατο χρώμα. Η Chiara Ferragni, είναι μεταξύ πολλών celebrities, που έχουν ασπαστεί αυτό το ηπίων τόνων hairtrend.

 

 

Αν λοιπόν σκεφτόσασταν ανταύγειες, τώρα ξέρετε πως πρέπει να τις ζητήσετε.

Κωνσταντίνα Δαούτη

www.instyle.gr

Αιθέριο έλαιο τσουκνίδας. Η δυνατή απάντηση στην τριχόπτωση.

Δαφνέλαιο. Το δυναμωτικό των μαλλιών.

Έλαιο αργκάν 50ml

Θέματα για να δεις και να ενημερωθείς!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr