7 τρόποι για να διατηρήσεις την φρεσκάδα των μαλλιών σου

7 τρόποι για να διατηρήσεις την φρεσκάδα των μαλλιών σου

1. Επίλεξε προσεκτικά τα προϊόντα που χρησιμοποιείς. Απόφυγε πολύ πλούσιες συνθέσεις όπως αυτές για ξηρά ή ταλαιπωρημένα μαλλιά αφού μπορεί να αφήνουν κατάλοιπα και στην τρίχα και να σε υποχρεώνουν να λούζεσαι συχνότερα.

2. Ακόμα και η διατροφή σου παίζει ρόλο. Περιόρισε την πρόσληψη πολύ λιπαρών τροφών και αύξησε την ποσότητα φρούτων και λαχανικών που καταναλώνεις καθημερινά και θα δεις διαφορά και στα μαλλιά σου.

3. Μην λούζεσαι καθημερινά γιατί έτσι τα μαλλιά σου συνηθίζουν στην κατάσταση αυτή και έχουν την τάση να λαδώνουν πιο γρήγορα. Η μεταβατική περίοδος ίσως σε ταλαιπωρήσει λίγο αλλά το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα θετικό.

 

4. Πρόσθεσε ένα σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό στην ρουτίνα περιοποίησης σου. που θα απομακρύνει τα κατάλοιπα από προϊόντα styling και λιπαρότητα. Χρησιμοποίησε το μια φορά την εβδομάδα και τα μαλλιά σου θα είναι πιο καθαρά από ποτέ.

5. Χρησιμοποίησε τις θρεπτικές μάσκες και το conditioner σου μόνο στις άκρες των μαλλιών σου για να μην επιβαρύνεις τις ρίζες και το τριχωτό με περιττά προϊόντα.

6. Δώσε προσοχή στις ποσότητες που χρησιμοποιείς για να μην βαρύνεις τα μαλλιά σου. Επίσης καλό θα ήταν να αποφύγεις το πολύ ζεστό νερό κατά τη διάρκεια του λουσίματος και να κάνεις ένα τελευταίο ξέπλυμα με κρύο νερό για να χαρίσεις στα μαλλιά σου λάμψη.

7. Χρησιμοποίησε ένα μείγμα μηλόξυδο και νερό και ξέπλυνε με αυτό τα μαλλιά. σου. Θα απομακρύνει κάθε κατάλοιπο και λιπαρότητα και θα αφήσει τα μαλλιά σου απαλά, μεταξένια και λαμπερά.

elle.gr

HERBAL REVIVAL. Κατεστραμμένα μαλλιά και άκρες

Δαφνέλαιο. Το δυναμωτικό των μαλλιών.

Έλαιο από φύτρο σιταριού

Θέματα για να δεις και να ενημερωθείς!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr