Τα μυστικά και οι ιδιότητες του καστορέλαιου.

Τα μυστικά και οι ιδιότητες του καστορέλαιου.

Beauty ιδιότητες του καστορέλαιου

Από τότε που η τάση θέλει πλούσια και εφηβικά φρύδια όλες ανακαλύψατε το καστορέλαιο. Και ο λόγος είναι γνωστός: τα φροντίζει, τα θρέφει και βοηθά στην γρήγορη ανάπτυξη τους.

Το καστορέλαιο όμως είναι κάτι περισσότερο από ένα λάδι κατάλληλο για την φροντίδα των φρυδιών. Είναι ότι καλύτερο για τα μαλλιά και την επιδερμίδα λένε οι ειδικοί και όσοι γνωρίζουν καλύτερα τις ιδιότητες του.

Η Khloe Kardashian (σιγά μην ήταν άλλη δηλαδή) ήταν η πρώτη που γνωστοποίησε μέσω των social ότι χρησιμοποιεί καστορέλαιο ώστε να γίνουν τα φρύδια της πιο πυκνά. Έκτοτε όπως ήταν φυσικό δημιουργήθηκε μια παγκόσμια τάση. Το θέμα βέβαια είναι ότι είχε απόλυτο δίκιο. Αν απλώστε μια μικρή ποσότητα στην περιοχή κάθε βράδυ θα δείτε σε λίγο καιρό μεγάλη αλλαγή. Μην ξεχνάτε ότι το επόμενο πρωί πλένετε κανονικά το πρόσωπο σας και το σκουπίζετε απαλά με μια βαμβακερή πετσέτα.

Το καστορέλαιο είναι επίσης κατάλληλο για γυναίκες που ταλαιπωρούνται με τριχόπτωση και αραίωση στα μαλλιά. Χάρη στη σύνθεση του που αποτελείται από βιταμίνη Ε, Ω6 λιπαρά οξέα και πρωτείνες προστατεύει το τριχωτό της κεφαλής ενώ βοηθά στη σωστή και πιο γρήγορη ανάπτυξη της τρίχας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι κάθε βράδυ να ποτίζετε ένα βαμβάκι με καστορέλαιο, να ταμπονάρετε στο σημείο ακριβώς που υπάρχει το πρόβλημα και να κάνετε μασάζ με μικρές κυκλικές κινήσεις. Δεν το ξεπλένετε. Το αφήνετε να δράσει καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας και μπορείτε να λουστείτε την επόμενη μέρα.

Παράλληλα είναι ένα έλαιο που μπορεί να λειάνει τις σκληρύνσεις που υπάρχουν σε σημεία του σώματος όπως αγκώνες, γόνατα, πατούσες, φτέρνες και αστραγάλους. Ο τρόπος εφαρμογής είναι ίδιος. Είτε με ένα βαμβάκι είτε απευθείας στο σημείο απλώνετε μικρή ποσότητα καστορέλαιου. Το απλώνετε καλά με απαλές κινήσεις και περιμένετε να απορροφηθεί. Δεν το ξεπλένετε αλλά το αφήνετε να δράσει. Η επιδερμίδα στα σημεία θα γίνει απαλή σχεδόν αμέσως ενώ θα αποκτήσει τη χαμένη της υγρασία.

www.faysbook.gr

Αμυγδαλέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς !

Καστορέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς!

Θέματα για να δεις και να ενημερωθείς!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr