Αντιοξειδωτικό Τόνερ Ροδιού φτιάξτο μόνη σου για αγέραστη επιδερμίδα!

Αντιοξειδωτικό Τόνερ Ροδιού φτιάξτο μόνη σου για αγέραστη επιδερμίδα!

Όλοι ξέρουμε ότι το ρόδι είναι σύμβολο ομορφιάς. Ο χυμός του αποτελεί ένα πολύ ισχυρό αντιοξειδωτικό, που κάνει θαύματα στην επιδερμίδα. Ειδικά για όσες έχουν μεικτό δέρμα, μίας και δεν ξηραίνει την επιδερμίδα και βοηθάει στην ανάπλαση των κυττάρων. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις χυμό από ρόδι που κυκλοφορεί όλο το χρόνο στο εμπόριο ή να πάρεις ρόδια και να τον φτιάξεις μόνη σου.

Χρειάζεσαι:

• 1/4 κούπας χυμό ροδιού
• 3 κ. σ. αμαμηλίδα (Hamamelis virginiana)
• 2 κ. σ. αποσταγμένο νερό

1. Ρίχνεις όλα τα υλικά σε ένα καθαρό (αποστειρωμένο) μπουκάλι που να σφραγίζει καλά και «κουνάς» μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Προκειμένου το toner σου να κρατήσει περισσότερο, μπορείς να το διατηρήσεις στο ψυγείο (για περίπου 2 με 3 εβδομάδες).

2. Για να το χρησιμοποιήσεις: Απλώνεις με λίγο βαμβάκι σε καθαρό δέρμα και απλά, απολαμβάνεις τα αποτελέσματα…

pixelperfectbeauty.com

Σπιτική λοσιόν ροδιού για να σφίξουν και να κοκκινίσουν τα μάγουλα!

Όλοι ξέρουμε τι κάνει το φρούτο του ροδιού στην επιδερμίδα. Αρκεί ένα πέρασμα από ρόδι για να απαλύνει τις ρυτίδες και να τονώσει το δέρμα. Πόσο μάλλον μια λοσιόν σχεδιασμένη με τα κατάλληλα υλικά για τόνωση του εξασθενημένου ταλαιπωρημένο δέρματος. Κάνει θαύματα. Δίνει νεανικό χρώμα στα μάγουλα. Τονώνει την επιδερμίδα. Τα υλικά σου είναι λίγα και η εκτέλεση απλή.

Υλικά.

Χυμός από ένα ρόδι
100 ml ροδόνερο
Μια κουταλιά του καφέ τζιν

Τρόπος παρασκευής.

Ανακατέψτε πολύ καλά όλα σας τα υλικά.

Αποτελέσματα:

Τονώνει πάρα πολύ εην επιδερμίδα. Το εφαρμόζουμε στο πρόσωπο μας πρωί και βράδυ πριν να απλώσουμε την κρέμα μας στο πρόσωπο. Αντιρυτιδική λοσιόν και έξτρα τονωτική. Φρεσκάδα όλη την ημέρα.

www.mystikaomorfias.gr

Νερό αμαμελίδας. Σύσφιξη τόνωση στα κουρασμένα μάτια.

Θέματα για να δεις και να ενημερωθείς!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr