Οι τάσεις στο μακιγιάζ των ματιών για φέτος

Οι τάσεις στο μακιγιάζ των ματιών για φέτος

 

Οι τάσεις στο μακιγιάζ των ματιών για φέτος
Η μόδα στο μακιγιάζ των ματιών φέτος θέλει χρώμα, glitter και πολύ μα πολύ eyeliner. Εφτά τάσεις που θα συζητηθούν.

Trend #1: Ποιον είπες υπερβολικό ;

Το clubbing των 80s συναντά την Maleficent της Disney, σε αυτήν εδώ την τάση που θέλει το πολύ έντονα χρώματα (σκέψου πράσινο, μπλε ελεκτρίκ και πάει λέγοντας) στο eyeliner που τραβιέται στον κρόταφο.

Trend #2: Χρώμα… και τίποτα άλλο

Ένα λουκ σαν αυτό, που είδαμε μεταξύ άλλων στην πασαρέλα του Christian Siriano, θέλει πολύ έντονη σκιά στα μάτια –φλούο πράσινη, στην περίπτωσή μας− και απολύτως τίποτα άλλο στο υπόλοιπο πρόσωπο, για το απόλυτο «υπογραμμιστικό» αποτέλεσμα.

Trend #3: Stabilo

Λευτεριά σε όσες δεν μπορούν να κάνουν φτερά με τη γραμμή του eyeliner! Η νέα τάση το θέλει ίσιο, απλό, στιβαρό, τετράγωνο –αλλά πάντα φλούο, μην ξεχνιόμαστε.

Trend #4: Πιάσε γωνιακό

Πιθανότατα το έχεις ξανακούσει, ότι η λευκή ή ασημί σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού, το φωτίζει και το κάνει να δείχνει μεγαλύτερο. Φέτος αυτό γίνεται ακόμα περισσότερο τάση, την οποία συναντάμε σε δύο εκδοχές: Σκέτη λευκή σκιά στην εσωτερική γωνία και τίποτα άλλο, ή σε συνδυασμό με «υπογράμμιση» κάτω από το μάτι αλλά τίποτα απολύτως στο βλέφαρο.

Trend #5: Κρυστάλλινα δάκρυα

Διακριτικό glitter ακριβώς κάτω από την εσωτερική γωνία του ματιού, είναι μια από τις δημοφιλέστερες τάσεις της φετινής σαιζόν –την είδαμε σε πολλά catwalks, όπως και στο Met Gala.

Trend #6: Emo liner

Goth το λέγαμε στα 80s, αλλά τέλος πάντων. Η τάση επανέρχεται δυναμικά, και φέρνει μαζί της τεράστιο «γέμισμα» των γωνιών του eyeliner που ακριβώς επειδή είναι τόσο πλατιές, επιτυγχάνονται εύκολα με μερικά σφουγγαράκια για το σβήσιμο.

 

Trend #7: Το σχολείο, σου έλειψε;

Όλες οι μόδες επιστρέφουν, ναι, αλλά αυτή δεν την περιμέναμε –για την ακρίβεια την είχαμε ξεχάσει. Αυτό που κάναμε στο σχολείο, όταν πρωτομαθαίναμε να βάζουμε eyeliner, μια λεπτή γραμμή πάνω-κάτω, ούτε φτερά ούτε τίποτα, νεκραναστήθηκε για να μας στοιχειώσει. Εντάξει, ναι, υπερβάλλουμε, δεν είναι και τόσο απαίσιο. Κι είναι και εύκολο να το πετύχεις.

Ιδού τα θαύματα που μπορεί να κάνει το μακιγιάζ

 

Πηγή:www.in2life.gr

Έλαιο κολοκύθας για φυσικό μπότοξ.
Βιταμίνη Ε για τη διατήρηση της νεότητας απο τα μυστικά ομορφιάς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr