Δεντρολίβανο. Το άγνωστο φάρμακο για τα αγγεία και την καρδιά!

Δεντρολίβανο. Το άγνωστο φάρμακο για τα αγγεία και την καρδιά!

Το δεντρολίβανο είναι ένα βότανο, που εύκολα μπορείς να το βρεις και στο πιο μικρό η ταπεινό μπακάλικο της περιοχής σου. Ως γνωστόν όμως ,έχει πολύτιμες ιδιότητες. Είναι επάξια ένας από τους αριστοκράτες των βοτάνων. Σήμερα θα επικεντρωθούμε μόνο σε μια από τις ιδιότητες του η οποία δεν είναι και πολύ διαδεδομένη καθώς σαμποτάρεται από τις πολλές υπόλοιπες τις οποίες διαθέτει το ίδιο το βότανο.

Πρέπει να τονιστεί όμως.

Το βότανο του δεντρολίβανου μπορεί να καθαρίσει τις αρτηρίες μας και να προστατέψει την καρδιά και ως γνωστόν η ομορφιά και η υγεία έχουν ανάγκη από μια δυνατή καρδιά. Καλό είναι να το θυμόμαστε αυτό πάντα καθώς πρόκειται για ένα πολύ δυνατό προληπτικό μέσο.

Το δεντρολίβανο αποτελεί μια αναβλύζουσα πηγή αντιοξειδωτικών στοιχείων. Άλλωστε γι αυτό λειτουργεί τόσο ιδανικά ως συντηρητικό των τροφίμων που χρειάζεται να διατηρηθούν σε δύσκολες συνθήκες .

Φανταστείτε τι κάνει με αυτό τον τρόπο στα αγγεία μας τα οποία χρειάζονται το ακμαίο ενδιαφέρον μας και την απαραίτητη πρόληψη ολοένα μάλιστα περισσότερο καθώς μεγαλώνουμε .

Το δεντρολίβανο, συντηρεί τα αγγεία όπως ακριβώς προστατεύει τα τρόφιμα! Τα αντιοξειδωτικά του δεντρολίβανου λόγου χάρη προστατεύουν το μαριναρισμένο κρέας από το να μην χαλάσει το λίπος του και τελικά ταγκίσει.

Οπότε, για να συντηρήσετε την καρδούλα σας, ώστε να μην συσσωρεύσει ταγγισμένο λίπος και πηγμένο αίμα, χρησιμοποιείτε συχνά δεντρολίβανο. Θα κάνετε ένα έξοχο δώρο στην καρδιά σας και θα είναι τυχερή που σας έχει!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι λόγω αυτής της δράσης του, το δεντρολίβανο χρησιμοποιείται και για τον τυμπανισμό που προκαλείται από ψυχολογική ένταση και συνήθως συνοδεύεται από πονοκεφάλους, δυσπεψία, κατάθλιψη και μια γενικότερη κατάπτωση –κόπωση.

Τρόποι χρήσης:

-Χρησιμοποιήστε το συχνά στην μαγειρική σας.
-Πιείτε το σαν τσάι. Μια κουταλιά δεντρολίβανο σε βρασμένο νερό για 10 -15 λεπτά σκεπασμένο με ένα καπάκι. Με την παρέλευση του ενδεδειγμένου χρόνου και αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία το πίνετε!

Συμβουλευτείτε το γιατρό σας ή τον ειδικό που σας παρακολουθεί.
Πηγή: Ζωή Κυροπούλου
www.egoismos.gr

 

Έλαιο δεντρολίβανου αντιμικροβιακό. Αύξηση τριχοφυΐας.

Αιθέριο Έλαιο Δεντρολίβανο.Αύξηση τριχοφυΐας-Σύσφιξη-Τόνωση.

 

Θέματα για να δεις και να ενημερωθείς!

 

 

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr