Τι να φοράς όταν έχεις κοιλιά ή σωματότυπο μήλο!

Τι να φοράς όταν έχεις κοιλιά ή σωματότυπο μήλο!

Όλες γνωρίζουμε ότι τα πρότυπα γυναικείου σώματος που προβάλλονται δεν είναι ρεαλιστικά τις περισσότερες φορές. Μπορείς να δείχνεις και εσύ όμως, εξίσου φανταστική χρησιμοποιώντας τα σωστά ρούχα για το σωματότυπο σου. Έχεις το σωματότυπο μήλο; Πάρε ιδέες για το τι μπορείς να φοράς όταν έχεις μεγάλη κοιλιά.

Όταν πρόκειται να αγοράσουμε ρούχα οι περισσότερες γυναίκες απλώς κοιτάζουμε τι μας αρέσει, τις τιμές ακόμα και τι θα μπορούσαμε να συνδυάσουμε εύκολα με το προσωπικό μας στυλ. Ένα πράγμα που οι περισσότερες αμελούμε, αλλά είναι το πιο σημαντικό, είναι ο τύπος του ρούχου που ταιριάζει με το σωματοτυπό μας.

Δεν χρειάζεται να αλλάξεις όλη σου την γκαρνταρόμπα ή να περνάς ατελείωτες ώρες μπροστά στον καθρέπτη προσπαθώντας να βρείς το σωστό outfit. Βρες μερικές έξυπνες ιδέες για το πως να καλύψεις τα αδύνατα σου σημεία και να τονίσεις τα δυνατά.

 

Υφάσματα και χρώματα που καμουφλάρουν την μεγάλη κοιλιά!

Βήμα 1

Διάλεξε ρούχα με κάθετα μοτίβα όπως ασπρόμαυρα ριγέ παντελόνια. Με αυτό τον τρόπο τα πόδια σου θα δείχνουν ψηλότερα και πιο λεπτά και η προσοχή δεν θα εστιάζεται στην κοιλιά σου. Τα οριζόντια σχέδια προσδίδουν όγκο και προτιμούνται μόνο από κοπέλες πολύ λεπτές που έχουν ανάγκη να τονίσουν σημεία του κορμιού τους.

Βήμα 2

Προτίμησε υφάσματα τα οποία δεν κολλάνε στο σώμα σου και δεν διαγράφουν πολλές λεπτομέρειες. Έτσι δεν θα τονίζεται ο όγκος στην κοιλιά σου. Τα βαμβακερά υφάσματα με πυκνή πλέξη, τα συνθετικά και τα λινά είναι η τέλεια επιλογή. Τις περισσότερες φορές στην αγορά θα βρεις συνδυασμούς των παραπάνω.

Βήμα 3

Ντύσου με ρούχα σε παρόμοιες αποχρώσεις, δημιουργώντας έτσι την ψευδαίσθηση της συνέχειας, που δίνει την αίσθηση του ύψους αλλά και της σμιλευμένης σιλουέτας. Ακριβώς επειδή δεν θέλεις η προσοχή να εστιάζεται στη μέση σου και στην κοιλιά σου, απέφυγε παντελόνια και φούστες σε ανοιχτές αποχρώσεις.

Τι συνδυασμούς να κάνεις όταν έχεις μεγάλη κοιλιά.

#1 Προσπάθησε να βρεις ρούχα που εφαρμόζουν πάνω σου όσο το δυνατόν καλύτερα. Μην φορέσεις κάτι που σου είναι μεγάλο και πολύ ριχτό ή κάτι που σε σφίγγει και τονίζει το στομάχι σου.

#2 Προτίμησε να φορέσεις μακρυά μπλουζάκια ή τουνίκ ώστε να καμουφλάρεις τη μέση και την κοιλιά σου. Τα jackets και οι μπλούζες στο μήκος της μέση ή και των γοφών καλύπτουν τα αδύνατα σου σημεία και τονίζουν τα πόδια σου.

#3 Προσπάθησε να τραβήξεις την προσοχή στο μπούστο και στους ώμους σου χρησιμοποιώντας κομμάτια statement όπως μπλούζες με ανοιχτό λαιμό ή σε σχήμα V, έντονες λεπτομέρειες στα υφάσματα και κολιέ. Μια έξυπνη ιδέα θα είναι να φορέσεις ένα φουλάρι που θα συνδυάσεις με την τσάντα ή τα παπούτσια σου.

#4 Προσπάθησε να βρεις παντελόνια και φούστες που να έχει ελαστικότητα ή λάστιχο στη μέση με σκοπό να μπορεί να προσαρμοστεί ακριβώς πάνω σου και να έχει και ένα περιθώριο χώρου ώστε να μην σε πιέζει. Το πιο τέλειο σε αυτή τη λεπτομέρεια είναι ότι οι γλουτοί σου θα φαίνονται πιο στητοί και σφριγηλοί.

www.ediva.gr

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr