To ελαιόλαδο στην καθημερινή μας περιποίηση

To ελαιόλαδο στην καθημερινή μας περιποίηση

Είναι ένα προϊόν αγνό, φυσικό, ελληνικό και βρίσκεται μέσα σε κάθε κουζίνα. Το ελαιόλαδο κατέχει ξεχωριστή θέση στη μαγειρική μας αλλά αυτό που ξεχνάμε είναι να ότι μπορούμε να το εντάξουμε και στην καθημερινή μας περιποίηση είτε αυτό αφορά το σώμα μας, είτε τα μαλλιά μας, είτε το πρόσωπο μας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις χρήσεις του, λοιπόν….

Μαλλιά

Λιώσε με ένα πιρούνι 3 φέτες αβοκάντο και πρόσθεσε σε αυτό 3 κ.σ. ελαιόλαδο. Ανακάτεψε τα 2 υλικά μεταξύ τους και εφάρμοσε στα μαλλιά σου μετά το λούσιμο για 10 λεπτά. Ξέπλυνε τα μαλλιά σου με άφθονο ζεστό νερό. Είναι η ιδανική φυσική μάσκα που θα χαρίσει λάμψη και απαλότητα στα μαλλιά σου.

Χείλια

 

Ανάμειξε 1 κ.σ. ελαιόλαδο με 1 κ.σ μαύρη ζάχαρη και κάνε την απολέπιση των χειλιών σου αποτελεσματικά αλλά και νόστιμα. Το φυσικό αυτό scrub απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα ενώ συγχρόνως ενυδατώνει και θρέφει τα ταλαιπωρημένα χείλια.

Φρύδια και βλεφαρίδες

Με μια μπατονέτα άπλωσε μια μικρή ποσότητα ελαιόλαδου στα φρύδια και τις βλεφαρίδες σου και ξέπλυνε με άφθονο ζεστό νερό μετά από 10 λεπτά. Είναι η ιδανική θεραπεία για να μακρύνουν οι βλεφαρίδες και τα φρύδια και να γίνουν πιο πυκνά.

Σώμα

 

Για πιο εύκολο ξύρισμα άπλωσε μια μικρή ποσότητα ελαιόλαδου στα πόδια σου και κάνε μασάζ στις περιοχές αυτές πριν κάνεις μπάνιο. Τα πόδια σου θα είναι απαλά και ενυδατωμένα μετά το ξύρισμα.

Όπως βλέπεις το γνωστό σε όλους μας ελαιόλαδο που το έχουμε όλοι στο ντουλάπι μας μπορεί να γίνει το τέλειο πολυχρηστικό προϊόν ομορφιάς και περιποίησης. Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν, βαλ’το στην καθημερινότητα σου και τα αποτελέσματα θα σε εκπλήξουν.

Ευθαλία Χρήστου

Πηγή:www.elenifourli.gr

Anti-spot λεύκανση Dermotherapy Κρέμα Ημέρας 50ml απο αγνό ελαιόλαδο! Ειδική τιμή!

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr