2 τέλειες μάσκες προσώπου απο ειδικό για άψογη και λαμπερή επιδερμίδα!

2 τέλειες μάσκες προσώπου απο ειδικό για άψογη και λαμπερή επιδερμίδα!

O facialist της Meghan Markle αποκαλύπτει το μυστικό της λάμψης της που είναι δύο DIY μάσκες

Τη λάμψη στην επιδερμίδα της Meghan Markle, ακόμα και τώρα που είναι έγκυος, τη ζηλέυουμε. Κατά καιρούς αρκετά beauty μυστικά της έχουν αποκαλυφθεί ιδιαίτερα από τον προσωπικό της make up artist. Ιδιαίτερα εχέμυθο δεν τον λες. Όπως για παράδειγμα το αγαπημένο της φον ντε τεν που είναι το Amani Luminous Silk Foundation. Τώρα έρχεται ο προσωπικός της facialist να αποκαλύψει ένα ακόμη μυστικό. Αυτό της λάμψης στην επιδερμίδα της.

Η αλήθεια είναι ότι μείναμε άφωνες αφού ο Nichola Joss, όπως είναι το όνομα του, αποκαλύπτει τις DIY μάσκες που θα χαρίσουν σε όλες εμάς τη λάμψη της Meghan. Και μάλιστα με συστατικά που πιθανότατα υπάρχουν ήδη στο ντουλάπι μας. Πρόκειται μάλιστα για προϊόντα που γνωρίζουμε ότι χαρίζουν θρέψη και απαλότητα στο δέρμα.

Ας τις δούμε όμως κάθε μία ξεχωριστά:

Μάσκα Νο1:

Αναμειγνύουμε λάδι καρύδας με κουρκουμά! Σύμφωνα με τον Joss είναι μια μάσκα που χαρίζει απαλότητα, λεύκανση και εκτυφλωτική λάμψη στην επιδερμίδα. Για το λάδι καρύδας το γνωρίζαμε μεν αφού έχει θρεπτικά στοιχεία στη σύνθεση του και το χρησιμοποιούμε ήδη στα μαλλιά εδώ και χρόνια. Όσο αφορά τον κουρκουμά η αλήθεια είναι ότι δεν ξέραμε τις ιδιότητες του αλλά για να το λέει ο προσωπικός facialist της Δούκισσας κάτι περισσότερο θα γνωρίζει. Μία δοκιμή θα μας πείσει.

Μάσκα Νο2:

Σε αυτή την περίπτωση αναμειγνύουμε μέλι με βρώμη. Και τα δύο συστατικά χαρίζουν έξτρα απαλότητα στο δέρμα ενώ παράλληλα μειώνουν τυχόν ερεθισμούς και κοκκινίλες. Η συγκεκριμένη μάσκα είναι κατάλληλη και για επιδερμίδες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα ακμής. Χρειάζεται μικρή ποσότητα και από τα δύο συστατικά, τονίζει ο Joss. Αφού τα αναμείξουμε καλά τα απλώνουμε σε στεγνό δέρμα και κάνουμε μασάζ. Στην ουσία είναι ένα απαλό peeling. Στην συνέχεια τα αφαιρούμε ξεπλένοντας με άφθονο χλιαρό νερό.

www.faysbook.gr

Έλαιο βρώμης απο τα μυστικά ομορφιάς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr