DIY συνταγή για να αποκτήσετε πλούσια φρύδια και πυκνές βλεφαρίδες χωρίς να χρειαστεί κόπος και χρήμα.

DIY συνταγή για να αποκτήσετε πλούσια φρύδια και πυκνές βλεφαρίδες χωρίς να χρειαστεί κόπος και χρήμα.

Οι DIY συνταγές έχουν γίνει ανάρπαστες τα τελευταία χρόνια καθώς γλιτώνουμε κόπο αλλά και χρήμα. Επίσης είναι μια ωραία διαδικασία να φτιάξει κανείς την δική του μάσκα και επίσης ελέγχει τα υλικά που χρησιμοποιεί καθώς στις DIY συνταγές συνήθως έχουμε υλικά φυτικά.

Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε οι γυναίκες είναι να λιγοστεύουν οι βλεφαρίδες αλλά και τα φρύδια από την συχνή χρήση μάσκαρας και λοιπών καλλυντικών.

Ειδικά τώρα στις γιορτές οι μάσκαρα που χρησιμοποιούμε είναι πιο βαριά – για αν έχει φυσικά πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα – και έχει ως συνέπεια να πέφτουν πιο εύκολα οι βλεφαρίδες μας.

Και τα φρύδια μας όμως θέλουν περιποίηση αφού δεν είναι λίγες οι φορές που τα βγάζει κάποια από εμάς περισσότερο από όσο επιθυμούσε.

Αυτό που βοηθά ιδιαίτερα στο να αναπτυχθούν οι τρίχες και που είναι βασικό συστατικό της DIY συνταγής είναι το καστορέλαιο. Σημειώνεται ότι κατά κύριο λόγο η υφή του είναι παχύρευστη εκτός και αν το βάλεις με άλλα υλικά που “ηρεμούν” τη υφή του. Σε περίπτωση που το χρησιμοποιείται για τα μαλλιά ωστόσο – στην αρχική μορφή του – μπορείτε να τα ξεπλένεται μετά με μπόλικο σαπούνι.

Απλώνεται δηλαδή πρώτα σαπούνι – και λίγο νερό – στα μαλλιά και κυρίως εκεί που έχετε βάλει το καστορέλαιο και τα τρίβεται καλά ώστε να φύγει.

Για να φτιάξετε τώρα την DIY συνταγή για τα φρύδια και τις βλεφαρίδες σας θα χρειαστείτε:

1 μικρό κουτάλι (του γλυκού) καστορέλαιο
1/2 λάδι καρύδας
1/2 αμυδγαλέλαιο
κάψουλες βιταμίνης Ε (2 ή 3)
ένα μικρό δοχείο

Η εφαρμογή είναι εύκολη καθώς ανακατεύετε μαζί τα παραπάνω υλικά και στην συνέχεια με ένα παλιό βουρτσάκι από μάσκαρα, ή με το χέρι ή και ένα βαμβάκι απλώνεται το περιεχόμενο στο σημείο που θέλετε.

Σημειώνεται ότι τα υλικά αυτά μπορείτε να τα βρείτε εύκολα σε κάποιο φαρμακείο ή κατάστημα με καλλυντικά, βιολογικά προϊόντα ή με έλαια κλπ. ενώ είναι καλύτερο να εφαρμόσετε την DIY συνταγή την νύχτα όταν πάτε για ύπνο, αφενός για να δράσει πιο πολλές ώρες και αφετέρου για να μπορέσετε μέσα στην ημέρα να σας να εφαρμόσετε όποιο μακιγιάζ θέλετε.

https://rp.news/article/

Καστορέλαιο 100ml

Καστορέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς!

Βρώσιμο λάδι καρύδας 500ml σε σούπερ προσφορά! Σούπερ τροφή!

Έλαιο Καρυδας σε Λίτρο! Τιμή προσφοράς!
Εσάνς καρύδας.

Αμυγδαλέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς !

Αμυγδαλέλαιο 100ml.

Βιταμίνη Ε για τη διατήρηση της νεότητας.

 

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr