Τι κραγιόν μου ταιριάζει; (στα 20, στα 30, στα 40, στα 50+)

Τι κραγιόν μου ταιριάζει; (στα 20, στα 30, στα 40, στα 50+)

Τα χείλη σου µπορούν να µεταµορφώσουν ακόµα και το πιο αδιάφορο σύνολο. Αρκεί να γνωρίζεις ποια απόχρωση είναι ιδανική για σένα, ανάλογα με την ηλικία σου.

Εκτός από το κραγιόν που σου ταιριάζει ιδανικά – ανάλογα με την ηλικία σου -, θα ανακαλύψεις και τα μυστικά της τέλειας εφαρμογής. Πώς θα έχει το κραγιόν μεγάλη διάρκεια και πώς, τελικά, βάζουμε μολύβι χειλιών;

Τι κραγιόν μου ταιριάζει στα 20:
Φόρεσε άφοβα όλα τα χρώµατα και όλες τις υφές, από τις πιο γυαλιστερές µέχρι τις πιο µατ. Προτίµησε τα µατ κραγιόν αν θες να δείξεις πιο επαγγελµατικό προφίλ, αφού δίνουν κύρος στην εµφάνισή σου.

 

Τι κραγιόν μου ταιριάζει στα 30:
Δοκίµασε σκούρα γυαλιστερά κραγιόν σε µπορντό και κερασί, αποχρώσεις που ταιριάζουν σε όλες, ειδικά στις ξανθές γαλανοµάτες, γιατί τονίζουν το χρώµα των µατιών τους.

Τι κραγιόν μου ταιριάζει στα 40:
Προτίµησε κρεµώδη κραγιόν σε ροζ-κοραλλί ή µπλε-ροζ, δύο καθόλου «κραυγαλέες» αποχρώσεις, οι οποίες ταιριάζουν στις περισσότερες γυναίκες και δηµιουργούν µια κολακευτική αντίθεση µε το λευκό των δοντιών. Μια ακόµη ιδέα για να δείχνουν τα χείλη σου πιο ελκυστικά; Χρησιµοποίησε gloss µε συστατικά όπως µενθόλη ή κανέλα τα οποία ερεθίζουν ελαφρά τα χείλη, µε αποτέλεσµα να φουσκώνουν παροδικά.

Τι κραγιόν μου ταιριάζει στα 50 και στα 60:
Οι έντονες κόκκινες αποχρώσεις δείχνουν πολύ γοητευτικές σε αυτές τις ηλικίες και σε κάνουν να φαίνεσαι νεότερη. Όµως απόφυγε τη µατ εκδοχή σε αυτή την ηλικία, γιατί κάνουν πιο εµφανείς τις ρυτίδες στα χείλη. Προτίµησε τις κρεµώδεις φόρµουλες µε ελαφριά περλέ λάµψη που χαρίζουν όγκο.

Μάθε τα βασικά για την τέλεια εφαρμογή του κραγιόν:
1. Το µυστικό για να κρατήσει το κραγιόν σου είναι να επιλέξεις ένα µεγάλης διάρκειας το οποίο θα παραµείνει στα χείλη πολύ περισσότερο. Αν δε θέλεις
να αποχωριστείς ένα συγκεκριµένο κραγιόν, τότε:

Πέρασε µε µολύβι χειλιών στην ίδια απόχρωση µε αυτήν του κραγιόν σου όλη την επιφάνεια των χειλιών.
Ξεκίνησε µε το περίγραµµα και συνέχισε το γέµισµα των χειλιών µε το πλάι της µύτης του µολυβιού.
Πέρασε από πάνω µε το ειδικό πινελάκι αρκετές λεπτές στρώσεις από το κραγιόν σου.
Στο τέλος, αν θέλεις, δώσε επιπλέον λάµψη µε gloss στο κέντρο των χειλιών.
2. Αν θελήσεις να επιδιορθώσεις το σχήµα ή το µέγεθος των χειλιών σου, θα το πετύχεις ευκολότερα αν απλώσεις λίγο κονσίλερ πριν ξεκινήσεις το περίγραµµα µε µολύβι. Επιπρόσθετα, αναδεικνύει περισσότερο τα λεπτά χείλη.

3. Οι σκούρες αποχρώσεις ενός κραγιόν απαιτούν πινέλο χειλιών για να απλωθούν σωστά, βοηθώντας την ποσότητα να «καλύπτει» οµοιόµορφα
τα χείλη.

4. Για να δηµιουργήσεις το ιδανικό περίγραµµα και να βάψεις εύκολα τα χείλη, χαµογέλασε µπροστά στον καθρέφτη. Έτσι, θα τεντωθεί η επιδερµίδα τους, µε αποτέλεσµα να δουλέψει καλύτερα το µολύβι και να πάει παντού το χρώµα του κραγιόν αναδεικνύοντας τα χείλη σου σε κάθε τους έκφραση.

www.shape.gr

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Σταφυλοκουκουτσέλαιο

Αμυγδαλέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς !

Αιθέριο Έλαιο Μύρο. Για την αποκατάσταση φθοράς.

Καναββέλαιο λαμπερά μαλλιά και πρόσωπο χωρίς ρυτίδες! Ένα λάδι για όλα!

 

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr