Το ιδανικό ρόφημα για τον πονόλαιμο και την καταρροή

Το ιδανικό ρόφημα για τον πονόλαιμο και την καταρροή

 

Ένα από τα πιο σύνηθες φαινόμενα που αντιμετωπίζεις αυτήν την εποχή είναι ο πονεμένος λαιμός, η καταρροή στη μύτη, οι κρυάδες σε όλο το σώμα. Και πως να μην τα αντιμετωπίζεις δηλαδή, από τη στιγμή που ο καιρός μια αποφασίζει να αυξήσει τη θερμοκρασία και μια να τη μειώσει απότομα, με αποτέλεσμα κι εσύ αλλά και οι γύρω σου να την “πατάνε” για τα καλά. Ναι σίγουρα, οι λέξεις ίωση και κρυολόγημα μας απασχολούν πολύ αυτόν τον καιρό.

Μην ανησυχείς όμως αγαπητή μου αναγνώστρια, καθώς εγώ σου έχω τη λύση, χωρίς καν να σε ωθήσω να προτρέξεις στο πιο κοντινό φαρμακείο. Πρόκειται να σου συστήσω ένα μαγικό ρόφημα που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάθε ενοχλητικό σύμπτωμα που άφησε επάνω σου η ίωση της εποχής ή το κρυολόγημα που άρπαξες. Πάμε να δούμε τα υλικά που θα χρειαστείς και πως θα το φτιάξεις!

Υλικά:

1/4φλ. νερό
1/4φλ. μηλόξυδο
1κ. σούπας μέλι
1κ. γλυκού πιπέρι καγιέν
1 φέτα λεμονιού
1 στικ κανέλας
Λίγα κομματάκια μήλου
Εκτέλεση:

Βράσε το νερό.
Ρίξε το σε μια κούπα μαζί με το μηλόξυδο.
Πρόσθεσε το μέλι και το πιπέρι και ανακάτεψε καλά.
Στύψε τη φέτα λεμονιού ή ρίξε την έτσι μέσα.
Ολοκλήρωσε με την κανέλα και τα κομματάκια μήλου.
Η ανακούφιση θα έρθει μέσα από τις ιδιότητες του μηλόξυδου που θα ενισχύσει το ανοσοποιητικό σου και το πιπέρι καγιέν που θα σου προσφέρει τις αντιφλεγμονώδεις ουσίες του. Το μέλι θα μαλακώσει το λαιμό σου και το λεμόνι θα εξουδετερώσει τα μικρόβια.

www.tlife.gr

Wheatgrass σιταρόχορτο για αποτοξίνωση (σκόνη)

Αδίαντο ή πολυτρίχι. Για κρυολόγημα -γρίπη -τριχόπτωση-κυκλοφορικό κ.α.

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr