Μάσκα με ταχίνι, για ώριμες επιδερμίδες. Οξυγονώνει τα κύτταρα!

Μάσκα με ταχίνι, για ώριμες επιδερμίδες. Οξυγονώνει τα κύτταρα!

 

Η ώριμη επιδερμίδα έχει τις δικές της ανάγκες. Πάντα θέλει σύσφιξη και οξυγόνωση για να διατηρηθεί ακμαία και ανθεκτική. Η παρακάτω φυσική μάσκα κάνει θαύματα. Το σησαμέλαιο είναι το αγαπημένο λάδι της Αγιουρβέδα. Η συγκεκριμένη μάσκα αφορά όλους τους τύπους δέρματος καθώς απευθύνεται στις ξηρές, αφυδατωμένες επιδερμίδες, αλλά και στις λιπαρές και στις μικτές. Επίσης το συγκεκριμένο λάδι είναι πολύ θρεπτικό για τις ώριμες ή ταλαιπωρημένες επιδερμίδες. Είναι εξαιρετική στην εφαρμογή της εάν έχετε περάσει μια ολόκληρη ημέρα στον ήλιο ή πριν βγείτε στον ήλιο καθώς έχει και χαμηλό αντηλιακό δείκτη.

Προλαμβάνει και αντιμετωπίζει τα σημάδια της γήρανσης ενώ μόνο καλό μπορεί να κάνει στην επιδερμίδα. Το δεντρολίβανο που προτείνεται στην συνταγή θα κάνει ακόμη θεαματικότερη την σύσφιξη του δέρματος και θα διορθώσει το περίγραμμα. Το ελαιόλαδο είναι γνωστό για τις βιταμίνες του και την καλλυντική του δράση από την αρχαιότητα.

Τα υλικά της συνταγής:

1 κουταλάκι ταχίνι
1 κουταλάκι δεντρολίβανο βότανο
1 κουταλάκι ελαιόλαδο
Τρόπος παρασκευής.
Σε ένα γουδί λιώνουμε το δεντρολίβανο μαζί με το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε πιέζοντας συνεχώς τα υλικά μας μέχρι να γίνουν μια πάστα. Ακολούθως προσθέτουμε το ταχίνι.. Επιμένουμε μέχρι να γίνει μια πάστα.

Χρήση:
Απλώνουμε σε πρόσωπο και λαιμό και αφήνουμε την μάσκα να δράσει 20 λεπτά. Δεν εφαρμόζουμε στην περιοχή των ματιών εκτός κι αν έχουμε την υπομονή να μείνουμε ακίνητες και ξαπλωμένες.

Σησαμέλαιο. Υπέροχο δέρμα σε πρόσωπο και σώμα!

5 σέρουμ σαλιγκαριού για φυσικό μπότοξ στην μισή τιμή!

 

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr