10 τρόποι για να κάνεις τα μάτια σου να δείχνουν μεγαλύτερα

10 τρόποι για να κάνεις τα μάτια σου να δείχνουν μεγαλύτερα

Είναι γεγονός πως τα μεγάλα μάτια χαρίζουν έξτρα πόντους ομορφιάς σε ένα πρόσωπο και γι’αυτό πολλές γυναίκες προσπαθούν να τα κάνουν να δείχνουν μεγαλύτερα με διάφορα τρικς. Σου έχουμε ετοιμάσει λοιπόν μια λίστα με όλα αυτά που μπορείς να κάνεις (με ή χωρίς μακιγιάζ) για να «μεγαλώσεις» τα μάτια σου.

1. Διώξε τους μαύρους κύκλους! Ακολούθησε το τρικ της Kate Moss, η οποία φτιάχνει παγάκια αγγουριού και τα τοποθετεί πάνω στους μαύρους κύκλους. Όταν οι μαύροι κύκλοι φύγουν, το βλέμμα σου θα ανοίξει και τα μάτια σου θα φανούν μεγαλύτερα.

2. Βάλε concealer. Χρησιμοποίησε ένα καλό concealer τοποθετώντας το σε σχήμα V κάτω από τα μάτια σου. Μόλις φύγουν οι σκιές, το μάτι σου θα φωτίσει αμέσως θα αναδειχθεί καλύτερα.

 

3. Xρησιμοποίησε ένα Eyelash Curler Ψαλίδι Βλεφαρίδων που θα «σηκώσει» τις βλεφαρίδες σου και θα φανεί πιο καθαρά ολόκληρο το μάτι.

4. Αγόρασε ένα nude μολύβι ματιών και τοποθέτησέ το στο εσωτερικό μέρος. Το μαύρο μολύβι μικραίνει το μάτι ενώ τα ανοιχτόχρωμα «ανοίγουν» το βλέμμα και φωτίζουν το πρόσωπο.

5. Κάνε contouring! Βάλε λίγη σκιά στο πάνω βλέφαρο σε μια απόχρωση έναν τόνο πιο σκούρα από το φυσικό σου χρώμα. Με αυτό τον τρόπο θα δώσεις σχήμα στα μάτια σου χωρίς να φαίνεται ότι είσαι βαμμένη.

6. Βάλε λίγο highlighter στις 2 άκρες του ματιού ώστε να φωτιστούν και αυτές και να φανεί το μάτι πιο μεγάλο προς όλες τις κατευθύνσεις.

 

7. Κάνε σωστό shaping στα φρύδια σου. Μπορεί να μην τους δίνεις σημασία αλλά είναι ικανά να αλλάξουν ένα ολόκληρο πρόσωπο. Χτένισέ τα προς τα πάνω ώστε να μεγαλώσει το βλέμμα.

8. Επίλεξε τη σωστή μάσκαρα για μακριές και όχι πυκνές βλεφαρίδες.

9. Βάλε eyeliner πολύ κοντά στην άκρη του βλεφάρου και όχι σχεδιάζοντας φαρδιές γραμμές με όγκο.

10. Σχεδίασε τη γραμμή του eyeliner με φορά προς τα πάνω και σε μέτριο πάχος για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.

limeandlife.com

αβοκάντο – avocado oil. Η τροφή της επιδερμίδας.

Υγρή βιταμίνη Α (σέρουμ). Γυρνάει τον χρόνο πίσω.

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr