5 κουρέματα που θα σε κάνουν να φαίνεσαι 10 χρόνια νεότερη

5 κουρέματα που θα σε κάνουν να φαίνεσαι 10 χρόνια νεότερη

Δύο πασίγνωστοι hair stylists, ο Marc Trinder και ο Sam Burnett, αποκαλύπτουν τα 5 κουρέματα που θα σε κάνουν να φανείς έως και 10 χρόνια νεότερη. Ποια είναι αυτά;

 

1. Aφέλειες

Οι αφέλειες είναι ένας τρόπος για να «κρύψεις» χρόνια από την ηλικία σου καθώς κρύβουν το μέτωπό σου, τις ρυτίδες αλλά και χρόνια από την ηλικία σου.

2. Μακρύ καρέ

Το μακρύ καρέ είναι ένα κούρεμα που κολακεύει πολύ το πρόσωπο και δημιουργεί τις τέλειες γωνίες. Αυτό το τρικ σε βοηθάει να δείχνεις νεότερη χωρίς να χρειαστεί να κάνεις τίποτα περισσότερο.

3. Κοντό καρέ

Ακόμη ένα κούρεμα που ταιριάζει σχεδόν σε όλα τα πρόσωπα (εκτός από τα πολύ στρογγυλά) είναι το καρέ που τελειώνει λίγο πιο πάνω από το πιγούνι. Αυτό το κούρεμα είναι νεανικό και τονίζει τέλεια τα χαρακτηριστικά.

 

4. Μύτες

Οι πολύ κοντές μύτες μπορούν εύκολα να έχουν αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιθυμείς και να σε κάνουν να φαίνεσαι μεγαλύτερη. Κόψε μακριές μύτες και αραίωσε λίγο τα μαλλιά σου (αν έχεις πολλά) ώστε να αναδειχθεί σωστά το κούρεμά σου.

5. Κάνε χωρίστρα στο πλάι

Η αλλαγή στον τρόπο που κάνεις τη χωρίστρα σου μπορεί να φέρει μεγάλη αλλαγή στην εικόνα σου. Χτένισε τη χωρίστρα σου στο πλάι αν θέλεις να φαίνεσαι αρκετά χρόνια πιο μικρή.

limeandlife.com

Καναββέλαιο λαμπερά μαλλιά και πρόσωπο χωρίς ρυτίδες! Ένα λάδι για όλα!

 

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr