Λάμψη και ενδυνάμωση στα μαλλιά | Οι 5 συνήθειες που έχουν οι γυναίκες με μακριά, υγιή μαλλιά

Λάμψη και ενδυνάμωση στα μαλλιά | Οι 5 συνήθειες που έχουν οι γυναίκες με μακριά, υγιή μαλλιά

Και πρέπει να γνωρίζεις κι εσύ

Γράφει:
Μαριάννα Μαραγκίδη

Όλες οι γυναίκες θέλουμε υγιή, λαμπερά και πλούσια μαλλιά, αλλά ο χρόνος μας είναι περιορισμένος. Εδώ μπορείς με 5 απλά βήματα να κάνεις τα μαλλιά σου να λάμψουν ξανά.

1. Φτιάξε μάσκες με φυσικά συστατικά

Θες ενδυνάμωση στα μαλλιά με φυσικό τρόπο; Υπάρχουν κάποια φυσικά προϊόντα που είναι εξαιρετικά ωφέλιμα για τα μαλλιά. Ένα από αυτά είναι τα αυγά. Χτύπησε 1-2 αυγά και άφησε τα στο τριχωτό της κεφαλής σου για περίπου 30 λεπτά. Στη συνέχεια ξέβγαλε καλά με ζεστό νερό και ήπιο σαμπουάν. Ένα ακόμα φυσικό συστατικό, που ίσως να έχεις ήδη δοκιμάσει στα μαλλιά, είναι το ελαιόλαδο το οποίο είναι πλούσιο σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και απαραίτητο για την υγεία της τρίχας. Άπλωσέ το και μόνο του στα μαλλιά για 20 λεπτά αλλά απόφυγέ το στη ρίζα των μαλλιών γιατί δύσκολα ξεβγάζεται.

 

2. Περιόρισε το λούσιμο


Λούσου όσο πιο λίγες φορές μπορείς μέσα στην εβδομάδα, για να μειώσεις την αφυδάτωση. Αν θες να λουστείς ενδιάμεσα, μπορείς να τα φρεσκάρεις μόνο με νερό ή εάν διακρίνεις κάποια λιπαρότητα χρησιμοποίησε λίγη παιδική πούδρα και χτένισε τα μαλλιά για να την απορροφήσει η τρίχα. Με αυτόν τον τρόπο τα μαλλιά σου θα φαίνονται πιο φρέσκα.

3. Χρησιμοποίησε βούρτσα με φυσική τρίχα που δεν ταλαιπωρεί τα μαλλιά

Η βούρτσα με φυσική τρίχα είναι πολύ καλύτερη για την τρίχα. Χτενίζοντας τα μαλλιά σου με μια τέτοια βούρτσα μεταφέρεις τα φυσικά έλαια της τρίχας από τις ρίζες στις άκρες. Και τα φυσικά έλαια είναι καλύτερα και από το ακριβότερο serum κομμωτηρίου.

 

4. Κλείσε ραντεβού στο κομμωτήριο για μια θεραπεία ενυδάτωσης

Οι θεραπείες ενυδάτωσης στο κομμωτήριο είναι σίγουρα πιο δυνατές και με πιο εμφανή αποτελέσματα από αυτές στο σπίτι. Τα οφέλη που θα έχεις είναι αρκετά – πιο δυνατά μαλλιά, με περισσότερη λάμψη και απαλότητα και πιο ενυδατωμένα.

5. Άπλωσε αμυγδαλέλαιο στις άκρες

Το αμυγδαλέλαιο είναι από τα καλύτερα έλαια για το σώμα, αλλά όπως φαίνεται είναι ιδανικό και για τη θρέψη και ενυδάτωση των μαλλιών. Βοηθά στη μείωση της ψαλίδας και μπορείς να το χρησιμοποιείς μόνο του ως μάσκα μαλλιών για ενδυνάμωση.

www.missbloom.gr

Έλαιο Καρυδας σε Λίτρο! Τιμή προσφοράς!

Αμυγδαλέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς !

Αμυγδαλέλαιο 100ml.

Καναββέλαιο λαμπερά μαλλιά και πρόσωπο χωρίς ρυτίδες! Ένα λάδι για όλα!

Αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου για τριχόπτωση και κυτταρίτιδα

Διαβάστε ακόμα

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr