Φυσικά «όπλα» κατά της τριχόπτωσης

Φυσικά «όπλα» κατά της τριχόπτωσης

H τριχόπτωση είναι ένα πολύ συχνό πρόβλημα, τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Ενίοτε αποτελεί και ισχυρό πλήγμα για την αυτοπεποίθησή μας. Ευτυχώς στην εποχή μας είναι πλέον αντιμετωπίσιμη και αναλόγως την περίπτωση, το πρόβλημα μπορεί να περιοριστεί ακόμα και με φυσικούς τρόπους.

Σύμφωνα με έρευνα, η οποία δημοσιεύθηκε πρόσφατα στην επιθεώρηση Journal of Cosmetic Dermatology, οι αρχαίοι Αιγύπτιοι γνώριζαν τις ευεργετικές ιδιότητες των φυσικών προϊόντων και στην περίπτωση της τριχόπτωσης, έτσι τα χρησιμοποιούσαν για να την περιορίσουν ή να την επιβραδύνουν.

Συγκεκριμένα στην έρευνα αναφέρονται 5 φυσικά προϊόντα που βοηθούν πολύ

Χυμός κρεμμυδιού. Η μυρωδιά του είναι όντως απωθητική, όμως το κρεμμύδι είναι ευεργετικό για την επιδερμίδα του κρανίου και τον θύλακα της τρίχας. Οι 20 από τους 23 συμμετέχοντες στην έρευνα χρησιμοποίησαν το ζωμό του κρεμμυδιού δύο φορές την ημέρα, κάνοντας απαλό μασάζ στο κεφάλι και παρατήρησαν σημαντική βελτίωση σε διάστημα έξι εβδομάδων. Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι τα φλαβονοειδή του κρεμμυδιού έχουν ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση, συμβάλλοντας έτσι στην αναζωογόνηση των μαλλιών.

Καυτερή πιπεριά. Το συμπλήρωμα καψαϊκίνης, το συστατικό που δίνει στην πιπεριά τη χαρακτηριστική καυτερή της γεύση, φάνηκε να ενισχύει την ανάπτυξη των μαλλιών σε διάστημα πέντε μηνών, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Growth Hormone & IGF Research. Οι συμμετέχοντες λάμβαναν σε καθημερινή βάση συμπλήρωμα καψαϊκίνης 6mg.

Φασκόμηλο, δεντρολίβανο και αλόη. Το φασκόμηλο και η αλόη ενισχύουν την πυκνότητα των μαλλιών, ενώ το δεντρολίβανο ενεργοποιεί την ανάπτυξη της τρίχας. Αναζητήστε τα συστατικά αυτά σε σαμπουάν και προϊόντα περιποίησης μαλλιών.

www.healthweb.gr

Αιθέριο Έλαιο Δεντρολίβανο.Αύξηση τριχοφυΐας-Σύσφιξη-Τόνωση.

Αιθέριο Έλαιο Κέδρου Για Λιπαρά δέρματα και Μαλλιά

Αιθέριο έλαιο τσουκνίδας. Η δυνατή απάντηση στην τριχόπτωση.

Καστορέλαιο

Ορός σώματος μαλλιών και προσώπου Black Lava Effect

Μαγιά μπύρας για γερούς μυς για ακμή νύχια και μαλλιά.

Τζελ αλόης απο τα μυστικά ομορφιάς..

Αιθέριο έλαιο φασκόμηλου.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr