Τα απόλυτα scrub για την κυτταρίτιδα. Σπιτικά υλικά-σίγουρα αποτελέσματα!

Τα απόλυτα scrub για την κυτταρίτιδα. Σπιτικά υλικά-σίγουρα αποτελέσματα!

Mε τις παρακάτω συνταγές σπιτικών scrub μέσα σε 2-3 εβδομάδες θα δείτε αρκετή βελτίωση αν κάνετε τουλάχιστον 3-4 φορές την εβδομάδα.

Λεβάντα Χρησιμοποιήστε λεβάντα και γλυκιά βανίλια για να φτιάξετε το τέλειο scrub σώματος. Θα σας χαρίσει λείο δέρμα και όμορφο άρωμα λεβάντας!

 

Σκραμπ λεβάντας.
Scrub λεβάντας (που μπορεί να διώξει και τα κουνούπια!).

Καφές Το κατακάθι του καφέ φίλτρου (ειδικά το χοντροκομμένο) είναι η τέλεια λύση για scrub σώματος. Μπορεί να μην μυρίζει πολύ ωραία αλλά ο καφές κάνει εξαιρετική δουλειά στο σώμα όταν χρησιμοποιείται με αυτόν τον τρόπο.

Λεμόνι Το λεμόνι περιέχει βιταμίνη C που είναι πολύ σημαντική για το σώμα μας. Ανακατέψτε το λεμόνι με κάποιο φυσικό απολεπιστικό, όπως η ζάχαρη, και μέσα σε λίγα λεπτά θα έχετε το πιο λείο δέρμα.

Σκραμπ με λεμόνι.
Σκραμπ με λεμόνι για τέλεια λείο σώμα.

Κίτρο Το κίτρο έχει βιταμίνη C αλλά και αντιοξειδωτικά και θα βελτιώσει πολύ την υφή του δέρματος αν χρησιμοποιηθεί ως scrub. Ανακατέψτε το με κάποιο απολεπιστικό όπως είναι η ζάχαρη, για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.

Γκρέιπφρουτ Ανακατέψτε γκρέιπφρουτ με μέντα και φτιάξτε ένα τέλειο σκραμπ που μπορείτε να χρησιμοποιείτε ακόμα και καθημερινά. Θα ενυδατώσει το δέρμα σας και θα διώξει την κυτταρίτιδα.

Μπανάνα Η μπανάνα είναι το τέλειο φρούτο για απολέπιση καθώς διώχνει τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα και λειτουργεί ως φυσικό ενυδατικό για το σώμα σας.

Βρώμη Η βρώμη αποτελεί ένα από τα καλύτερα φυσικά απολεπιστικά σώματος. Επιπλέον η βρώμη έχει την ικανότητα να διώχνει τις κοκκινίλες και να απαλύνει τα τσιμπήματα.

Συνδυάστε τα παραπάνω σκραμπ με σωστή διατροφή και γυμναστική και θα δείτε απίστευτη βελτίωση στο σώμα σας μέσα στον επόμενο μήνα. Διαλέξτε ένα απολεπιστικό που σας ταιριάζει καλύτερα και που μπορείτε να φτιάχνετε πιο εύκολα ή δοκιμάστε διαφορετικό σκραμπ κάθε φορά. Και τέλος, θυμηθείτε, την κυτταρίτιδα την παρατηρούν οι γυναίκες. Οι άντρες δεν ασχολούνται και τόσο πολύ, οπότε μην αγχώνεστε και τόσο πολύ

spirossoulis.com

Ενισχυτικά αδυνατίσματος απο τα μυστικά ομορφιάς.

Γαιδουράγκαθο πρόληψη στον καρκίνο..

Έλαιο γαιδουράγκαθου. Ενάντια στο μελάνωμα και τον καρκίνο δέρματος.

8 BILLION ACIDOPHILUS & BIFIDUS.Καθαρό στομάχι, έντερο, βελτιωμένη εντερική χλωρίδα.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr