6 Τροφές που οι Διατροφολόγοι Τρώνε Κάθε Μέρα

6 Τροφές που οι Διατροφολόγοι Τρώνε Κάθε Μέρα

Σας δίνουμε τις 6 τροφές που τρώνε καθημερινά οι διατροφολόγοι για να διατηρούν το βάρος τους στα επίπεδα που επιθυμούν. Δείτε ποιες είναι αυτές.

Φακές Μπορείτε να τις φάτε σε μορφή σούπας το χειμώνα και σε σαλάτα το καλοκαίρι. Οι φακές είναι το ιδανικό φαγητό για όλους τους μήνες του χρόνου και μπορείτε να τις τρώτε και κάθε μέρα. Είναι γεμάτες φυτικές ίνες και είναι από τις τροφές που τρώνε πολλοί για μακροζωία. Εναλλακτικά μπορείτε να τρώτε φασόλια ή ρεβύθια και να τα συνδυάζετε με ρύζι δημιουργώντας τον τέλειο συνδυασμό.

Αυγά Μπορείτε να τα φάτε είτε βραστά είτε μέσα σε ομελέτα και μάλιστα κάθε μέρα. Προτιμήστε να βάζετε λιγότερους κρόκους και περισσότερα ασπράδια για ένα ακόμα πιο υγιεινό αποτέλεσμα. Ακόμα κι αν δεν τα φάτε για πρωινό μπορείτε κάλλιστα να τα φάτε για μεσημεριανό ή και για βραδινό. Συνδυάστε τα με λαχανικά και πάρτε όλα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεστε.

Εσπεριδοειδή Ένα ποτήρι ζεστό νερό το πρωί με λίγο λεμόνι μέσα λένε πως είναι ο τέλειος τρόπος για να ξεκινάτε την ημέρα σας. Μάλιστα οι ειδικοί λένε πως αυτό το ρόφημα θα σας βοηθήσει με την απώλεια βάρους, θα κάνει καλό στην πέψη σας και στο ανοσοποιητικό σας σύστημα.

Σκόρδο Δίνει υπέροχη γεύση στο φαγητό αλλά είναι και το καλύτερο γιατρικό. Το σκόρδο, το οποίο μπορείτε να βάζετε σε όλες τις συνταγές σας -ακόμα και στις σαλάτες σας- είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, Β6 και μαγνήσιο. Κάνει καλό στο ανοσοποιητικό σύστημα, ρίχνει την χοληστερόλη του αίματος και μειώνει τις πιθανότητες να εμφανίσετε καρδιακά προβλήματα.

spirossoulis.com

Ενισχυτικά αδυνατίσματος απο τα μυστικά ομορφιάς

L-Carnitine : Ενα ισχυρό λιποδιαλυτικό

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr