4 Λάθη στα μαλλιά που σε μεγαλώνουν!

4 Λάθη στα μαλλιά που σε μεγαλώνουν!

Πόσο εύκολο είναι να αναγνωρίσεις ένα άσχημο χτένισμα; Η αλήθεια είναι πως τις περισσότερες φορές δεν το αναγνωρίζεις. Έτσι, αυτό που εσύ πιστεύεις ότι είναι ωραίο, μπορεί στην πραγματικότητα να σε κάνει να φαίνεσαι εντελώς διαφορετική απ’ ότι νομίζεις.

Προσπαθώντας να ακολουθήσεις τη μόδα, μπορεί να κάνεις κάποια λάθη στα μαλλιά σου τα οποία όχι μόνο μπορούν να σε κάνουν να φαίνεσαι ατημέλητη αλλά μπορούν να σε κάνουν να φαίνεσαι και μεγαλύτερη απ’ όσο πραγματικά είσαι. Σου ακούγεται τρομακτικό; Δες παρακάτω τι πρέπει να προσέξεις για να αποφύγεις να ακούσεις ηλικίες που δεν σου αρέσουν!

 

1. Δεν κόβεις την ψαλίδα συχνά!

Το πιο συνηθισμένο λάθος που μπορείς να κάνεις κατά καιρούς είναι να μην κόβεις τα μαλλιά σου αρκετά συχνά. Ακόμη και τις άκρες να πάρεις, είναι αρκετό για να διατηρήσουν τα μαλλιά σου το καλύτερο τους σχήμα. Η ψαλίδα έχει την τάση να χαλάει την όψη των μαλλιών σου. Γι’ αυτό, ειδικά αν έχεις μακριά μαλλιά, θα σου πρότεινα να καθαρίζεις τις άκρες των μαλλιών σου κάθε 7 εβδομάδες.

2. Άτονο-ξεβαμμένο χρώμα τον μαλλιών σου!

Το χρώμα αποτελεί σίγουρα ξεχωριστή κατηγορία για την οποία θα μπορούσαμε να μιλάμε για ώρες. Ο απόλυτος, όμως, τρόπος που μπορεί να σου προσθέσει χρόνια είναι τα μαλλιά που το χρώμα τους έχει ανοίξει σε τέτοιο βαθμό που φαίνονται ξεβαμμένα και άτονα. Ένα «ξασπρισμένο» χρώμα στα μαλλιά σου μπορεί να αφαιρέσει το χρώμα της επιδερμίδας σου και να σε κάνει να φαίνεσαι πολύ μεγαλύτερη. Αν προτιμήσεις η βάση σου να είναι σε φυσικές αποχρώσεις με κάποιες ανταύγειες, τότε σίγουρα θα φωτίσει το πρόσωπο και τα μάτια σου.

3. Οι παλιομοδίτικες τάσεις

Ακόμη κι αν δεν χρησιμοποιείς τη λακ συνέχεια ή δεν φουντώνεις τα μαλλιά σου πλέον, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να κάνεις ακόμη ένα συνηθισμένο λάθος. Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη στα μαλλιά μας είναι η τάση που έχουμε να κάνουμε ανταύγειες που μοιάζουν με ρίγες αλλά και η τάση μας να βάφουμε τα μαλλιά μας με διαφορετικά χρώματα το ένα πάνω από το άλλο.

4. Η φράντζα

Συνήθως όταν μας αρέσει ένα κούρεμα που έχουμε κάνει, μένουμε σε αυτό για πολύ καιρό χωρίς να κάνουμε καμία αλλαγή. Υπάρχει όμως ένας τρόπος που μπορεί να σε κάνει να αλλάξεις την εμφάνιση σου γρήγορα και να σε κάνει να φαίνεσαι πιο ανανεωμένη.

Ποιος είναι αυτός; Άλλαξε τη φράντζα σου! Είναι ο πιο εύκολος τρόπος να ανανεώσεις το χτένισμα σου. Μπορείς είτε να αλλάξεις το στυλ της φράντζας σου είτε απλά να αλλάξεις τον τρόπο που χωρίζεις τα μαλλιά σου. Ότι και να επιλέξεις να είσαι σίγουρη πως θα σου δώσει ένα καινούριο χτένισμα και μια διαφορετική αίσθηση.

www.ediva.gr

Καναββέλαιο λαμπερά μαλλιά και πρόσωπο χωρίς ρυτίδες! Ένα λάδι για όλα!

Αιθέριο Έλαιο Δεντρολίβανο.Αύξηση τριχοφυΐας-Σύσφιξη-Τόνωση.

Αιθέριο Έλαιο Κέδρου Για Λιπαρά δέρματα και Μαλλιά

Αιθέριο έλαιο τσουκνίδας. Η δυνατή απάντηση στην τριχόπτωση.

Καστορέλαιο

Ορός σώματος μαλλιών και προσώπου Black Lava Effect

Μαγιά μπύρας για γερούς μυς για ακμή νύχια και μαλλιά.

 

Διαβάστε ακόμα