Πώς να βάφετε σωστά τα φρύδια σας για να φαίνονται φυσικά

Πώς να βάφετε σωστά τα φρύδια σας για να φαίνονται φυσικά

Κάποτε κοροϊδεύαμε την Μαντόνα που είχε αφήσει μονόφρυδο με μαλλί πλατινέ, όμως οι ουρανοί ήταν ανοιχτοί και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να «μπαστακωθεί» η μόδα που θέλει τα φρύδια γεμάτα και μεγάλα. Κι ενώ οι makeup aritsts έχουν το… μαγικό χέρι για να τα κάνουν να φαίνονται υπέροχα και φυσικά, αν προσπαθήσουμε να τους μιμηθούμε, μπορεί, τελικά, να καταλήξουμε σαν τον Κώστα Πρέκα.

Πώς να βάφετε σωστά τα φρύδια σας για να φαίνονται φυσικά

Μην ανησυχείτε όμως, γιατί υπάρχει τρόπος! Αρκούν μερικές απλές, αλλά αποτελεσματικές συμβουλές.

Α τρόπος

Βήμα 1ο

Αφού βάλετε το make-up, ξεκινήστε ταμπονάροντας με κονσίλερ την περιοχή πάνω και κάτω από τα φρύδια. Φροντίστε ο χρωματικός τόνος που χρησιμοποιείτε να είναι πιο ανοιχτός από αυτόν της επιδερμίδας σας.

Βήμα 2ο

Με ένα ανοιχτόχρωμο μολύβι, σχηματίστε την γραμμή των φρυδιών πάνω και κάτω, προσέχοντας μην βγείτε από το περίγραμμα. Στην συνέχεια θα χρειαστείτε ένα ειδικό πινέλο φρυδιών με το οποίο θα «γεμίσετε» το εσωτερικό τους. Επειδή υπάρχει πληθώρα μολυβιών ειδικά για τα φρύδια, προτιμήστε τα μαλακά και κηρώδη.

Βήμα 3ο

Χτενίζετε τα φρύδια με το ειδικό βουρτσάκι και με ένα άσπρο μολύβι τονίζετε ελαφρώς το τελείωμά τους. Χρησιμοποιείστε άσπρη σκιά στα καπάκια των ματιών και γεμίστε το σημείο ακριβώς κάτω από το φρύδι.

Β τρόπος
Ο δεύτερος τρόπος αφορά τις γυναίκες που έχουν από την φύση τους λεπτά φρύδια με κενά.

Βήμα 1ο

 

Πριν ξεκινήσετε το βάψιμο, βουρτσίστε με το ειδικό βουρτσάκι-χωρίς χρώμα- τα φρύδια. Χρησιμοποιείστε την σκιά και αφού κάνετε το περίγραμμα των φρυδιών, απλώστε το χρώμα της ομοιόμορφα με ένα πινέλο.

Βήμα 2o

Βουρτσίστε άλλη μια φορά τα φρύδια και απλώστε πούδρα στο τελείωμά τους και στο κάτω μέρος.

Φωτογραφίες: pinterest.com

www.mama365.gr

Σέρουμ πεπτιδίων. Η επανάσταση στην ανάπλαση.

Καστορέλαιο 100ml

Καστορέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς!

 

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr