Ποιο είναι το ιαπωνικό νερό που καίει το λίπος

Ποιο είναι το ιαπωνικό νερό που καίει το λίπος

Το ίντερνετ είναι γεμάτο με δίαιτες, συνταγές και «μαγικά φίλτρα» για φυσικό χάσιμο βάρους. Πολλές από εμάς έχουμε δοκιμάσει πολλά μυστικά αδυνατίσματος και μερικά είναι πιο δραστικά από άλλα. Μία συνταγή που ίσως δεν έχεις ξανακούσει είναι το ιαπωνικό νερό.

Σε διάφορα ξένα sites το ιαπωνικό νερό έχει φανατικές οπαδούς. Λένε πως είναι το κλειδί για κάψιμο λίπους στην μέση, την πλάτη και τους μηρούς, με λίγα λόγια σε όλα τα δύσκολα σημεία. Μάλιστα, το ιαπωνικό νερό δεν είναι μόνο αδυνατιστικό αλλά και αντιγηραντικό.

Τι είναι το ιαπωνικό αδυνατιστικό νερό που αδυνατίζει
Τι είναι το ιαπωνικό νερό

Το ιαπωνικό νερό είναι ουσιαστικά ένα τσάι με τζίντζερ. Εγγυάται αποτελέσματα στο αδυνάτισμα γιατί βοηθάει στην μείωση πόντων και λίπους στα δύσκολα σημεία. Εκτός όμως από το αδυνάτισμα το τζίντζερ έχει πολύ θετικά αποτελέσματα στην υγεία και την ομορφιά. Δες επίσης 6 ψεύτικες υποσχέσεις που δίνουν τα χάπια αδυνατίσματος

Πως λειτουργεί

Το τζίντζερ είναι ανάμεσα στα πιο υγιεινά μπαχαρικά και είναι φάρμακο της παραδοσιακής ιατρικής. Είναι γεμάτο θρεπτικά στοιχεία και βοηθάει μεταξύ άλλων:

την πέψη
την οστεοαρθρίτιδα
πολεμάει τις ιώσεις

την πέψη
την οστεοαρθρίτιδα
πολεμάει τις ιώσεις
την ναυτία των εγκύων
μειώνει τους μυϊκούς πόνους
μειώνει το σάκχαρο στο αίμα
μειώνει τους πόνους περιόδου
μειώνει την χοληστερίνη
βελτιώνει τις λειτουργίες του εγκεφάλου
Δες επίσης 4 Τροφές που καίνε το λίπος της κοιλιάς!

Η συνταγή για κάψιμο λίπους
lemonia kai ginger

Συστατικά:

1,5 λίτρα νερό
λίγες λεπτές φέτες τζίντζερ
Λίγο χυμό λεμονιού

Για να κάνεις αυτό το τσάι πρέπει να βάλεις το νερό σε μία κατσαρόλα για να πάρει βράση. Στην συνέχεια ρίχνεις τις φέτες τζίντζερ μέσα στο νερό και τις βράζεις σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν. Μόλις μαλακώσουν βγάζεις το νερό, το αφήνεις να κρυώσει και το σουρώνεις μέσα σε ένα μπουκάλι. Πρόσθεσε το χυμό λεμονιού και βάλτο στο ψυγείο.

Για να δεις αποτελέσματα στην υγεία και την σιλουέτα σου πίνε μισό ποτήρι κάθε πρωί. Όπως με όλες τις τροφές, δεν πρέπει να το παρακάνεις. Μπορείς να φτιάχνεις το αδυνατιστικό νερό συχνά για να έχεις την απαραίτητη ποσότητα κάθε μέρα μέχρι να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ξεκίνα άμεσα έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής και γυμναστικής για να φτάσεις στους στόχους σου γρηγορότερα! Δες επίσης Οι 10 καλύτερες τροφές για αδυνάτισμα!

www.ediva.gr

Μίξη βοτάνων για το αδυνάτισμα. Επιτάχυνση μεταβολισμού.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr