20 Ιδέες για αφέλειες για κάθε τύπο μαλλιών!

20 Ιδέες για αφέλειες για κάθε τύπο μαλλιών!

 

Οι αφέλειες επιστρέφουν και έτσι αν σου έχουν λείψει και αναρωτιέσαι αν πρέπει να κάνεις, η απάντηση είναι να κάνεις! Οι αφέλειες για κάθε τύπο μαλλιών κάνουν και μάλιστα δίνουν απόλυτο στυλ! Και όπως είπαμε είναι για κάθε τύπο μαλλιών! Δείχνουν τέλειες τόσο σε ίσια όσο και πολύ κατσαρά μαλλιά!

Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό των αφελειών μάλιστα είναι ότι δείχνουν διαφορετικές σε κάθε πρόσωπο. Είναι από τα λίγα κουρέματα που δεν μπορείς ποτέ να προβλέψεις ακριβώς πως θα δείχνουν πάνω σου. Το καλό όμως είναι πως οι αφέλειες τονίζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Αφέλειες για κάθε είδος μαλλιών

Αφέλειες για μακριά μαλλιά

Οι αφέλειες είναι ιδανικές για τα μακριά πυκνά μαλλιά! Όσο πιο πυκνά τα μαλλιά μάλιστα τόσο το καλύτερο! Μην ξεχνάμε τις θρυλικές αφέλειες της Bridgette Bardot που κολακεύουν τα χαρακτηριστικά και ισορροπούν κάθε σχήμα προσώπου. Στα μακριά μαλλιά μπορείς να κάνεις όποιο σχήμα και μήκος θέλεις σε αφέλειες. Δες επίσης Χτενίσματα με αφέλειες και ποιο style να διαλέξεις!

Αφέλειες για κοντά μαλλιά

Τα κοντά μαλλιά είναι για τολμηρές γυναίκες! Τα κουρέματα αυτά (από καρέ έως και αγορέ) συνδυάζονται πολύ ωραία με αφέλειες. Μάλιστα όσο πιο μακριές οι αφέλειες σε τέτοια κουρέματα τόσο πιο μοντέρνο δείχνει το αποτέλεσμα. Βέβαια πολλοί hairstylists προτείνουν και τις πολύ μικρές αφέλειες για πρόσωπα με πολύ ντελικάτα χαρακτηριστικά! Δες επίσης Τι να κάνεις για να μην χωρίζονται οι αφέλειες σου!

Αφέλειες σε κατσαρά μαλλιά

Ποιος είπε πως αν έχεις κατσαρά μαλλιά δεν μπορείς να κάνεις αφέλειες; Μπορείς άνετα να τις κάνεις ακόμα κι αν δεν έχεις στο νου σου να ισιώνεις τις αφέλειες σου. Οι κατσαρές αφέλειες είναι πολύ στην μόδα και δίνουν εξαιρετικό στυλ. Το κόλπο για να δείχνουν όμως τέλειες είναι να μην τις κόψεις πολύ. Η φυσική κατσαρή τρίχα θα σπρώξει προς τα πάνω τις αφέλειες σου γι αυτό να έχεις στο νου σου να κρατήσεις ένα ορισμένο μάκρος και να μην τις κάνεις πολύ κοντές. Δες επίσης Τα 8 καλύτερα κουρέματα με αφέλειες των Celebrities!

 

www.ediva.gr

 

Καναββέλαιο λαμπερά μαλλιά και πρόσωπο χωρίς ρυτίδες! Ένα λάδι για όλα!

Θέματα για να δεις και να ενημερωθείς!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr