Μάσκα  επανόρθωσης για πολύ αφυδατωμένες και ταλαιπωρημένες επιδερμίδες. Με βούτυρο!

Μάσκα επανόρθωσης για πολύ αφυδατωμένες και ταλαιπωρημένες επιδερμίδες. Με βούτυρο!

Μάσκα άμεσης ανάπλασης και επανόρθωσης για πολύ αφυδατωμένες και ταλαιπωρημένες επιδερμίδες. Με βούτυρο!

Πολλές επιδερμίδες δεινοπαθούν με τις αλλαγές του καιρού και οργούν να επανέλθουν. Είναι σαν να απορυθμίζονται και χρειάζονται επιτακτικά μια άμεση λύση. Η μάσκα που ακολουθεί στη συνέχεια, είναι θεραπευτική για τα υπερβολικά αφυδατωμένα δέρματα και επαναφέρει την ισορροπία τους. Απαιτούνται 2 πολύ καλά υλικά που δένουν άριστα μεταξύ τους επιταχύνοντας την όψη και την ικανοποίηση για λαμπερή όψη και ελαστικότητα του δέρματος. Σβήνει τα σπασίματα και τις άγριες ρυτίδες και σας προσφέρει την ηρεμία που χρειάζεστε.

Τα υλικά σας.

Βούτυρο γάλακτος.(1 κουταλάκι του γλυκού)
Ροδέλαιο .(1 κουταλάκι του γλυκού)

Τρόπος να την διαχειριστείς.

Ένα απλό ανακάτεμα των υλικών σου για να σου προκύψει ένα άριστο μείγμα είναι αρκετό. Φυσικά το βούτυρο σου γα να επιτύχεις την τέλεια μίξη θα πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Αν το θέλεις εντελώς υγρό μπορείς να το θερμάνεις σε μπεν μαρί και ύστερα να το αναμίξεις με το ροδέλαιο.

Τρόπος να την απλώσεις.

Την απλώνεις παντού εκτός από τα μάτια . Σε πρόσωπο δηλαδή λαιμό και ντεκολτέ.

Συχνότητα χρήσης:

Θα κριθεί από εσάς. Στην αρχή μπορείτε να την χρησιμοποιείτε όσο συχνά θέλετε μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα. Το πιθανότερο είναι να ανακουφιστείτε με την πρώτη χρήση. Για τέλειο αποτέλεσμα μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και ως μάσκα νυκτός. Διαφορετικά εάν δεν αισθάνεστε άνετα, αφήστε να περάσει ένα εικοσάλεπτο και αφαιρέστε με χλιαρό νερό . Το αποτέλεσμα που θα προκύψει, θα είναι μαγικό!

Αιθέριο Έλαιο Τριαντάφυλλου σε ειδική τιμή προσφοράς!

ΑΗΑ: Σέρουμ απο Οξέα Φρούτων. Αναγέννηση κυττάρων -λεύκανση-κατά των ουλών.

Ροδέλαιο. Σύσφιξη, τόνωση, λάμψη. Ιδανικό για καπνίστριες!

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr