Υπέροχη επιδερμίδα με το θαυματουργό φουντουκέλαιο! Για τέλειο πρόσωπο λαιμό και σώμα.

Υπέροχη επιδερμίδα με το θαυματουργό φουντουκέλαιο! Για τέλειο πρόσωπο λαιμό και σώμα.

Το φουντούκι έχει αναφερθεί πάρα πολλές φορές ως το πρώτο και καλύτερο προϊόν της φύσης και συναγωνίζεται σε θαυματουργά οφέλη για την υγεία πρώτο στη λίστα ανάμεσα στους άλλους ξηρούς καρπούς. Στην Αμερική έχει γίνει πάταγος με την χρήση του ειδικά μετά από την απόφαση της Αμερικανικής Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων ότι προλαβαίνει τις καρδιακές παθήσεις.

 

Σαν καλλυντικό δημιουργεί μια υπέροχη επιδερμίδα σε πρόσωπο και μάτια. Δεν είναι λιπαρό λάδι και απορροφιέται εύκολα γεγονός που το καθιστά ιδανικό και για μασάζ μια και δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα. Η αίσθηση που αφήνει πάνω στο δέρμα είναι του απαλού βελούδου χάρη στη συνέργεια των βιταμινών Α και Ε που περιέχει. Είναι εξαιρετικό λάδι λαιμού. Προλαμβάνει τις ρυτίδες και ενισχύει την άμυνα του δέρματος. Το φουντουκέλαιο είναι ένα από τα καλύτερα έλαια. Είναι χαρακτηριστική η λαμπερή υφή που δίνει στην επιδερμίδα μετά την χρήση του, ιδιαίτερα την κουρασμένη.
.
Εξαιρετική είναι η χρήση του και για την περιοχή κάτω από τα μάτια. Σβήνει πολύ γρήγορα τις ρυτίδες ματιών. Αποτελεί εξαιρετικό φορέα για τα αιθέρια έλαια αφού δεν πνίγει τις ιδιότητες τους αλλά τις αναδεικνύει. «Συνεργάζεται» δηλαδή άψογα με κάθε αιθέριο έλαιο αφού δεν το συγχωνεύει κι έτσι μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλλυντικό περιποίησης σύμφωνα με τις ανάγκες του δέρματος μας. Είναι εξαιρετικό λάδι στην αντιμετώπιση της ακμής υπέροχη τροφή για το ξηρό δέρμα ενώ δρα εξαιρετικά στην ρύθμιση του λιπαρού. Συσφίγγει τους ανοικτούς πόρους.

Προστατεύει τους ιστούς από τις ελεύθερες ρίζες ενώ το κυρίως χαρακτηριστικό του, είναι ότι κάνει την επιδερμίδα γρήγορα ελαστική.

Το σύνολο των βιταμινών που περιέχει είναι: A,Β,D, Ε, ιχνοστοιχεία, πρωτεΐνες και ελαϊκά οξέα τα οποία προέρχονται από τους σπόρους του καρπού μέσω ψυχρής έκθλιψης.

Πως διατηρείται: διατηρείται πάντα στο ψυγείο, αλλιώς ταγγίζει.

Φουντουκέλαιο (βρείτε εδώ) απο τα μυστικά ομορφιάς.

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr