Μάσκα μαλλιών μόνο με μπύρα και μέλι στο τελευταίο ξέβγαλμα και θα έχεις απίστευτα λαμπερά μαλλιά!

Μάσκα μαλλιών μόνο με μπύρα και μέλι στο τελευταίο ξέβγαλμα και θα έχεις απίστευτα λαμπερά μαλλιά!

Σήμερα θα φτιάξετε μόνες τη μάσκα μαλλιών της Catherine Zeta Jones

Τα μαλλιά των celebrities τα λατρεύουμε γιατί είναι πάντα γυαλιστερά, υγιή με τέλειο χρώμα και όγκο. Φυσικά το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε και λέμε είναι ότι ξοδεύουν μια περιουσία σε προϊόντα και παράλληλα έχουν τους διασημότερους hairstylists του Hollywood να ασχολούνται μαζί τους και να τα φροντίζουν.

Ναι, είναι κάπως έτσι αλλά παράλληλα είναι μαλλιά όπως και τα δικά μας και σύμφωνα με δηλώσεις που κάνουν κατά καιρούς, τα προσέχουν και τα περιποιούνται και οι ίδιες πολύ. Προσπαθούν να μην τα ταλαιπωρούν καθημερινά και ειδικά όταν δεν έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις όπως γυρίσματα, εμφανίσεις και φωτογραφίσεις. Αρκετές φορές μάλιστα ανεβάζουν posts στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram από το σπίτι με τα φυσικά τους μαλλιά τα οποία δεν είναι στυλιζαρισμένα. Το έκαναν πρόσφατα τόσο η Cardi B όσο και η Ariana Grande.

Παράλληλα χρησιμοποιούν μάσκες που φτιάχνουν μόνες στο σπίτι και κάποιες τα λούζουν με coca cola όπως μάθαμε πρόσφατα. Όσο αφορά τις DIY μάσκες η Catherine Zeta Jones είναι μία από τις stars που τις λατρεύει και μάλιστα έχει μία συνταγή πανεύκολη που μπορείτε να φτιάξετε μόνες στο σπίτι αμέσως τώρα.

Η μάσκα αποτελείται από μπύρα και μέλι.

Ναι, καλά διαβάσατε μπύρα.

Αναμειγνύει λοιπόν ένα μπουκάλι μπύρα με 1-2 κουταλιές μέλι μέχρι να γίνουν μείγμα και την απλώνει στα λουσμένα μαλλιά της. Αφήνει τη μάσκα να δράσει για 3-4 λεπτά και στη συνέχεια την αφαιρεί με άφθονο χλιαρό νερό.

Και τα δύο συστατικά χαρίζουν απίστευτη απαλότητα, πλούσια ενυδάτωση και θρέψη στην τρίχα. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που τα μαλλιά της Jones είναι τόσο λαμπερά.
Δεν έχετε λοιπόν παρά να ακολουθήσετε το παράδειγμα. Και αν μυρίζουν λιγάκι μην σκάτε. Μπορείτε να απλώσετε μικρή ποσότητα ενυδατικού λαδιού μαλλιών στις άκρες ώστε να αποκτήσουν τα μαλλιά σας τέλειο άρωμα.

Πηγή:www.faysbook.gr

Καναββέλαιο λαμπερά μαλλιά και πρόσωπο χωρίς ρυτίδες! Ένα λάδι για όλα!

Αιθέριο Έλαιο Δεντρολίβανο.Αύξηση τριχοφυΐας-Σύσφιξη-Τόνωση.

Αιθέριο Έλαιο Κέδρου Για Λιπαρά δέρματα και Μαλλιά

Αιθέριο έλαιο τσουκνίδας. Η δυνατή απάντηση στην τριχόπτωση.

Καστορέλαιο

Ορός σώματος μαλλιών και προσώπου Black Lava Effect

Μαγιά μπύρας για γερούς μυς για ακμή νύχια και μαλλιά.

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr