Πώς να δείχνω πιο ψηλή; Μπορείς να το πετύχεις ακόμα και με flats

Πώς να δείχνω πιο ψηλή; Μπορείς να το πετύχεις ακόμα και με flats

Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζεις

Γράφει:
Πέννυ Καρακάση

Τα ψηλοτάκουνα είναι κουραστικά και έτσι πολλές φορές μπορεί να σκέφτεσαι «πώς να δείχνω πιο ψηλή» χωρίς όμως να κουράζεσαι και να ταλαιπωρείσαι. Κι όμως μπορείς να το πετύχεις ακόμα και φορώντας ίσια παπούτσια.

Όσο περίεργο και αν σου φαίνεται υπάρχουν μερικά στιλιστικά tips που αν ακολουθήσεις η σιλουέτα σου θα δείξει πιο ψηλή και αδύνατη ακόμα και όταν φοράς τα αγαπημένα σου flats. Fashion icons όπως η Olivia Palermo και η Alexa Chung, επιμένουν να φορούν ίσια παπούτσια ακόμα και σε red carpet εμφανίσεις. Η άνεση πολλές φορές κερδίζει και το «if you feel comfortable, you never get the look» της Anna Dello Russo, δεν έχει καμία βάση.

Πώς να δείχνω πιο ψηλή με flats; Πέντε τρόποι να το πετύχεις

Το πιο απλό και έξυπνο που μπορείς να κάνεις για να δείξεις πιο ψηλή είναι να φορέσεις κάθετες ρίγες. Πρόκειται για ένα «κόλπο» που έχουμε αναφέρει πολλές φορές και λειτουργεί 100%. Οι ρίγες άλλωστε δε θα φύγουν ποτέ από τη μόδα, οπότε δε χρειάζεται να το σκέφτεσαι.

Δείξε τον αστράγαλό σου επιλέγοντας cropped παντελόνια. Ιδανικά βέβαια θα πρέπει να επιλέξεις αυτά που είναι σε ίσια γραμμή και όχι kick flares ή άλλα που μοιάζουν με ζιπ κιλοτ, γιατί δε θα έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις.

Πώς να δείχνω πιο ψηλή

Κάτι που κάνουν πολλές celebrities και μπορείς φυσικά να κάνεις και εσύ, είναι η επιλογή των total looks σε απλές, σχεδόν αυστηρές γραμμές. Η ομοιομορφία αυτών των looks θα κάνει το σώμα σου να φαίνεται πιο «μακρόστενο». Το αποτέλεσμα; Θα δείξεις πιο ψηλή και σίγουρα πιο αδύνατη.

Κάνε φίλο σου το ψηλόμεσο παντελόνι (σε ίσια γραμμή ή καμπάνα) γιατί θα σε βοηθήσει πολύ προς αυτό την κατεύθυνση. Συνδύασέ το με ένα στενό -κατά προτίμηση- τοπ, ή για ακόμα πιο καλό αποτέλεσμα με ζιβάγκο, και έτσι θα χαρίσεις στη σιλουέτα σου πόντους.

Κλείνουμε με τα μίνι φορέματα και φούστες. Όσο ο καιρός βελτιώνεται θα κερδίζουν έδαφος και αν μάλιστα έχεις αδύνατα πόδια, όσο τα εμφανίζεις, τόσο πιο ψηλή θα φαίνεται και η σιλουέτα σου.

www.missbloom.gr

5 σέρουμ σαλιγκαριού για φυσικό μπότοξ στην μισή τιμή!

Λάδι Στρουθοκαμήλου Απο Τα Μυστικά Ομορφιάς 

Έλαιο Σημύδας

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr