Πιο ελαφριά μέχρι το βράδυ; Γίνεται με δέκα απλούς τρόπους!

Πιο ελαφριά μέχρι το βράδυ; Γίνεται με δέκα απλούς τρόπους!

Το αδυνάτισμα απαιτεί χρόνο και αφοσίωση, αλλά μερικά κόλπα μπορούν να σε βοηθήσουν να νιώσεις πιο ελαφριά μέχρι το τέλος της ημέρας. Αρκούν δέκα απλοί τρόποι για να διώξεις το φούσκωμα και να αποκτήσεις πιο επίπεδη κοιλιά μέχρι σήμερα το βράδυ.

Το πρωί

Πιες ζεστό νερό με λεμόνι

Μια κούπα με ζεστό νερό και λεμόνι ξυπνάει το πεπτικό σου σύστημα και βοηθάει στην κινητικότητα του εντέρου. Αν δεν σου αρέσει η γεύση του ζεστού νερού, μπορείς να πιεις πράσινο τσάι με λεμόνι.

Αποτοξινώσου με yoga

Οι στάσεις της yoga μπορούν να υποστηρίξουν το πεπτικό σύστημα να ξεφορτωθεί τις τοξίνες.

Απόλαυσε ένα τροπικό σνακ

Τόσο ο ανανάς όσο και η παπάγια περιέχουν τα ένζυμα βρομελίνη και παπαΐνη, αντίστοιχα,τα οποία εξαφανίζουν το φούσκωμα, διασπώντας την πρωτεΐνη και διευκολύνοντας την πέψη. Ετοίμασε ένα μπολ με τα εξωτικά αυτά φρούτα ή ένα smoothie.

Όλη την ημέρα

Φάε αργά

Όταν τρως πάρα πολύ γρήγορα μπορεί να παγιδεύσεις τον αέρα στο σύστημά σου. Μάσα λοιπόν αργά για να μειώσεις το φούσκωμα.

Μην μασάς τσίχλα

Όχι μόνο το μάσημα της τσίχλας προκαλεί την κατάποση περισσότερου αέρα, αλλά πολλές τσίχλες περιέχουν αλκοόλη σακχάρου, που σε κάνει με τη σειρά της να νιώθεις φούσκωμα.

Πιες αρκετό νερό

Το νερό θα σε βοηθήσει τον οργανισμό να αποβάλλει τις τοξίνες και το επιπλέον αλάτι, που μπορεί να ευθύνονται για το φούσκωμα. Έχε πάντα ένα μπουκάλι με νερό μαζί σου για να υπενθυμίζεις στον εαυτό σου ότι πρέπει να πίνει αρκετό κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Απόγευμα

Φάε κινόα

Η κινόα περιλαμβάνει αρκετά θρεπτικά συστατικά, ανάμεσά τους κάλιο και φυτικές ίνες, τα οποία είναι αρκετά σημαντικά αν θέλεις να αισθάνεσαι λιγότερο πρησμένη. Για μία θρεπτική σαλάτα, συνδύασε κινόα με kale και blueberries.

Απόλαυσε ένα σνακ πλούσιο σε φυτικές ίνες

Αρκετές γυναίκες δεν λαμβάνουν τις απαραίτητες φυτικές ίνες, που είναι το κλειδί για να έχεις ενέργεια, να νιώθεις χορτάτη και να μειώσεις το φούσκωμα. Θα πρέπει να στοχεύσεις στο να παίρνεις 25 με 30 γραμμάρια φυτικών ινών καθημερινά. Για να φτάσεις τον στόχο σου, προτίμησε τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες, όπως αβοκάντο, αχλάδια, σπόρους chia και rasberries.

Βράδυ

Προτίμησε τα σπαράγγια

Τα σπαράγγια ενθαρρύνουν την υγεία του πεπτικού συστήματος, διεγείροντας την ανάπτυξη των καλών βακτηρίων στο σώμα σου. Απόλαυσε ένα δείπνο πλούσιο σε λαχανικά και πρόσθεσε άπαχη πρωτεινη, όπως ψάρι ή κοτόπουλο, για ακόμη περισσότερες ιδιότητες κατά του φουσκώματος.

Απόφυγε το επιδόρπιο

Οι λιπαρές και γλυκές τροφές μπορούν να προκαλέσουν φούσκωμα. Απόφυγε τα βαριά γλυκά που είναι πλούσια σε υδατάνθρακες και ζάχαρη και προτίμησε τα φρέσκα φρούτα.

Επιμέλεια: Μάρω Παρασκευούδη

joytv.gr

Σαπούνι για κυτταρίτιδα και ανάπλαση προσώπου απο γάλα γαϊδούρας 100% αποτελέσματα!

Αρκευθος. Καταπολεμά την κυτταρίτιδα-αδυνατίζει.

Σημύδα βότανο για την κυτταρίτιδα. Μειώνει το ουρικό οξύ.

Λάδι γκρέιπ φρουτ ο δυναμίτης κατά της κυτταρίτιδας και οι μαγικές του δράσεις!

Δισκία Κουρκουμά

Θέματα για να δεις και να ενημερωθείς!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr