Κανέλα για το τοπικό πάχος  και φρέσκια μάσκα απο γκρέιπ φρουτ για την κυτταρίτιδα!

Κανέλα για το τοπικό πάχος και φρέσκια μάσκα απο γκρέιπ φρουτ για την κυτταρίτιδα!

 

Η κυτταρίτιδα είναι ένα πρόβλημα που επηρεάζει το 90 τοις εκατό των γυναικών. Οι δερματολόγοι έχουν επιβεβαιώσει ότι η κανέλα “λιώνει” την κυτταρίτιδα. Επίσης, έχει αποδειχθεί ότι το εκχύλισμα κανέλας βελτιώνει την εμφάνιση της επιδερμίδας σας.Το εκπληκτικό αποτέλεσμα αυτού του καρυκεύματος, οφείλεται στην πλούσια συγκέντρωση αντιοξειδωτικών και άλλων ευεργετικών ουσιών. Η κανέλα διεγείρει την αναγεννητική ικανότητα των κυττάρων, βελτιώνει την παροχή θρεπτικών ουσιών και ενεργοποιεί τα κύτταρα. Έχει τη δυνατότητα να εξομαλύνει την ανταλλαγή των ουσιών στο δέρμα, η οποία οδηγεί στο να κάψετε περισσότερες θερμίδες και να χάσετε βάρος.

Πίλινγκ με κανέλα για την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος

Υλικά

2 κουταλιές της σούπας κανέλα σε σκόνη

2 κουταλιές της σούπας αλάτι

Μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο ή έλαιο κισσού 

Εκτέλεση

Ανακατεύετε καλά όλα τα υλικά και κάνετε μασάζ με το μίγμα στις περιοχές με τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα για 4-5 λεπτά, μέχρι το δέρμα να πάρει ένα απαλό ερυθρό χρώμα (δημιουργία υπεραιμίας). Ξεπλένετε με δροσερό νερό και σκουπίζετε.
Ομάδα neadiatrofis.gr

 

Αρκούν δύο συστατικά για να δημιουργήσουμε το ιδανικό μείγμα, που θα αντιμετωπίσει την ενοχλητική για αρκετές γυναίκες… κυτταρίτιδα.

Χρειαζόμαστε λοιπόν 1 κούπα λάδι καρύδας και 30 σταγόνες από αιθέριο έλαιο γκρέιπφρουτ.

Σε ένα καθαρό, γυάλινο βαζάκι τοποθετούμε το μείγμα, αφού πρώτα έχουμε ανακατέψει καλά τα δύο υλικά μαζί μέχρι να ομοιογενοποιηθούν. Στη συνέχεια μετά το μπάνιο μας, απλώνουμε μία γενναιώδορη ποσότητα στις περιοχές που έχουμε κυτταρίτιδα και κάνουμε απαλό μασάζ για περίπου 5 λεπτά.

jenny.gr

Έλαιο κισσού λιποδιαλυτικό κατά της κυτταρίτιδας.

Κισσός-βότανο-λιώνει το λίπος!

Αιθέριο έλαιο γκρέιπ φρουτ. Αποτοξινωτικό, κατά της κυτταρίτιδας και της κατάθλιψης.

Αιθέριο έλαιο μανταρίνι. Κατά της γήρανσης και των ραγάδων.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr