Τα beauty οφέλη του καστορέλαιου και όχι μόνο

Τα beauty οφέλη του καστορέλαιου και όχι μόνο

Η φύση διαθέτει πολλά μυστικά ομορφιάς που έχουν πολύ μικρό οικονομικό κόστος, αλλά πολλά οφέλη για την υγειά αλλά και την ομορφιά. Η ιστορία του καστορέλαιου έχει τις ρίζες του στην αρχαία Αίγυπτο όπου το θεωρούσαν ελιξίριο για την τόνωση του ανοσοποιητικού. Μέχρι σήμερα αποτελεί ένα από τα βασικά συστατικά της Αγιουβερδικής ιατρικής. Πιο συγκεκριμένα, το καστορέλαιο είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε και καλά λιπαρά γεγονός που το καθιστά ό,τι καλύτερο για τα μαλλιά και το δέρμα.

 

Συμβάλει στην αναστολή των ορμονών της τριχόπτωσης. Μπορείς να απλώσεις από τη μέση και κάτω των μαλλιών σου, να το αφήσεις για 30 λεπτά και μετά να κάνεις ένα ελαφρύ μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής. Παράλληλα, τα καλά λιπαρά και τα αμινοξέα κρατούν τα μαλλιά υγιή και τα βοηθά να μην εμφανίζουν ψαλίδα. Μπορεί να ακούγεται λίγο messy, αλλά έτσι θα αυξήσεις την κυκλοφορία του αίματος και αυτό βοηθά στην ανάπτυξη της τρίχας. Επίσης, εάν δεν έχεις τόσο πυκνές βλεφαρίδες ή τις ταλαιπωρείς αρκετά με το μακιγιάζ μπορείς να απλώνεις με μια μπατονέτα μια στρώση και να το αφήσεις το βράδυ σαν μια μάσκα για τις βλεφαρίδες σου. Με τον καιρό θα γίνουν πιο πυκνές και μακριές.

Βοηθά το προβληματικό δέρμα
Θεωρείται το φυσικό αντιβακτηριδιακό και αντιφλεγμονώδες έλαιο. Ενυδατώνει το δέρμα ενώ ταυτόχρονα καταπολεμά τα βακτήρια ανακουφίζοντας από τυχόν μολύνσεις ή φαγούρα. Έχει επίσης θεραπευτικές ιδιότητες για την ψωρίαση, τη ροδόχρους ακμή ή τις δερματίτιδες. Φυσικά από μόνο του δεν μπορεί να λύσει όλο το πρόβλημα, αλλά μπορεί να χρησιμοποιείται τοπικά στις προβληματικές περιοχές συνδυαστικά με την φαρμακευτική αγωγή. Τέλος, έχει μεταξύ όλων των άλλων και αντιγηραντικά οφέλη. Ενισχύει την ελαστίνη και την παραγωγή κολλαγόνου και βοηθά με αυτό τον τρόπο στη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.

www.savoirville.gr

Αμυγδαλέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς !

Καστορέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς!

Καστορέλαιο 100ml

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr