Οι κορυφαίες τάσεις στα μαγιό για το Καλοκαίρι 2019

Οι κορυφαίες τάσεις στα μαγιό για το Καλοκαίρι 2019

Μαγιό Καλοκαίρι 2019

Αν σας αρέσει να ακολουθείτε την μόδα ή απλά σκέφτεστε να αγοράσετε καινούργιο μαγιό φέτος και δεν ξέρετε τι να επιλέξετε, η λίστα με τις κορυφαίες τάσεις για το Καλοκαίρι 2019 θα σας δώσει τη λύση.

Ανακαλύψτε λοιπόν ποιο σχέδιο ή print θα φορεθεί πιο πολύ φέτος στις παραλίες και διαλέξτε το ιδανικό σχέδιο μαγιό για το σωματότυπο σας, ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα από ολόσωμα και μπικίνι. Με αυτό τον τρόπο, θα κάνετε μια μοντέρνα και κολακευτική εμφάνιση που θα τραβήξει τα βλέμματα.

Οι κορυφαίες τάσεις στα μαγιό για το Καλοκαίρι 2019 περιέχουν προτάσεις που καλύπτουν όλα τα γούστα. Κάποια εξ αυτών είναι πιο αθλητικά, ωστόσο θα δούμε και πιο τολμηρές – σαγηνευτικές επιλογές για τις γυναίκες που τους αρέσει να ξεχωρίζουν.

Ολόσωμα μαγιό για το Καλοκαίρι 2019

Τα ολόσωμα μαγιό συνεχίζουν να αποτελούν μια από τις κορυφαίες επιλογές και φέτος το Καλοκαίρι. Είτε πρόκειται για απλά μονόχρωμα και printed σχέδια ή για cutouts και μακρυμάνικα, το ολόσωμα είναι μοντέρνα και εντυπωσιακά. Επιλέξτε το ιδανικό σχέδιο στα ολόσωμα μαγιό για τον δικό σας σωματότυπο και κλέψτε τις εντυπώσεις στην παραλία.

Μαγιό εμπνευσμένα από τη δεκαετία του ’80 και του ’90

Η μόδα για το Καλοκαίρι 2019 είναι επηρεασμένη και από τις δεκαετίες του ’80 και ’90. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην εμπνεύσει και τα μαγιό της σεζόν.

Οι διάσημοι οίκοι παρουσίασαν μια μεγάλη ποικιλία από έντονα χρωματικά μαγιό από νεοπρένιο (το χοντρό υλικό που δημιουργούνται οι στολές για surfing κλπ). Αισθητή έκαναν όμως την παρουσία τους και τα ψηλόμεσα μαγιό ή αυτά που έχουν ψηλό κόψιμο (τύπου Baywatch).

Ψηλόμεσα μαγιό – High waisted bottoms

Πέρα από τα ψηλόμεσα μαγιό της δεκαετίας του ’80 και ’90, θα φορεθούν και πιο μοντέρνα – εντυπωσιακά σχέδια αυτό το Καλοκαίρι.

Κάποια εξ αυτών θα είναι απλά και μονόχρωμα, ενώ δεν θα λείψουν και τα πιο περίτεχνα, διακοσμημένα με βολάν, κορδόνια ή printed σχέδια.

High-Cut Bottoms

Μια από τις επιλογές μαγιό για το Καλοκαίρι 2019 που κολακεύει πολλές γυναίκες, όντας όμως λίγο περισσότερο αποκαλυπτικό είναι το high-cut bottom. Πρόκειται για τα μαγιό που έχουν ψηλό κόψιμο στο πόδι, τύπου Baywatch.

Αυτό το σχέδιο θα το δούμε να φοριέται πολύ τόσο σε ολόσωμα, όσο και σε μπικίνι.

Τα μαγιό στα οποία ξεχωρίζει η μπανέλα είναι τάση για το 2019

Ένα ιδιαίτερο σχέδιο μαγιό που θα δούμε αρκετά στις παραλίες αυτό το Καλοκαίρι είναι τα μπικίνι με εμφανή μπανέλα στο σουτιέν. Πρόκειται για ένα σχέδιο που ξεχώρισε στις εβδομάδες μόδες και έχει αγαπηθεί από πολλές celebrities.

Μαγιό με ζώνη στο κάτω μέρος ή στο πάνω

Ακόμη μια πρόταση των διάσημων σχεδιαστών για τα μαγιό 2019 είναι τα διακοσμημένα με ζώνη στο κάτω ή το πάνω μέρος. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη τάση που είδαμε πέρσι και η οποία αναμένεται να φορεθεί επίσης πολύ αυτή τη σεζόν.

Μπικίνι ή ολόσωμα μαγιό με κορδόνια

Τα lace up σχέδια μαγιό σε ολόσωμο ή μπικίνι θα αποτελέσουν και φέτος κυρίαρχη τάση. Μάλιστα η παιχνιδιάρικη αυτή λεπτομέρεια που κολακεύει τις γυναίκες, θα κοσμεί τόσο σε μικρό, όσο και σε μεγάλο μέρος τα ποικίλα σχέδια μαγιό που θα δούμε στα ράφια των καταστημάτων, αλλά και στις παραλίες.

Criss-Cross – Τα σταυρωτά μαγιό θα είναι must το Καλοκαίρι 2019

Τα criss cross σχέδια στα μαγιό για το Καλοκαίρι 2019 δεν περιορίζονται μόνο στα μπικίνι. Θα τα δούμε και σε ολόσωμα με σταυρωτή λαιμόκοψη. Βέβαια τα μπικίνι με criss cross σχέδια κάτω από το στήθος, αλλά και στο λαιμό θα είναι πιο κλασσική και αγαπημένη επιλογή.

Ολόσωμα μαγιό με κοψίματα

Ένα από τα πιο κολακευτικά και σαγηνευτικά ολόσωμα μαγιό που θα κυριαρχήσει και φέτος στις παραλίες είναι τα cutouts. Πρόκειται για τα εντυπωσιακά one-piece σχέδια που συνήθως έχουν ανοίγματα στα πλάγια ή το ντεκολτέ.

Μαγιό με βολάν για το 2019

Ένα ρομαντικό, παιχνιδιάρικο και πολύ όμορφο διακοσμητικό στοιχείο που θα κοσμήσει τα μαγιό το Καλοκαίρι του 2019 είναι το βολάν. Θα το δούμε τόσο στο κάτω μέρος του μπικίνι, όσο και στο σουτιέν του. Όμως από τη μόδα της σεζόν δεν θα λείψουν και τα ολόσωμα σχέδια με βολάν.

Βελούδινα μαγιό

Το βελούδο έχει καθιερωθεί στα μαγιό τα τελευταία χρόνια και έχει γίνει δημοφιλές μοντέρνο κομμάτι της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας. Δεν θα γινόταν λοιπόν να μην το δούμε να χρησιμοποιείται και στα μαγιό για το Καλοκαίρι 2019, δημιουργώντας υπέροχα ολόσωμα, αλλά και μπικίνι μαγιό.

Μοντέρνα σπορ μαγιό για το Καλοκαίρι 2019

Για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ και όχι μόνο η μόδα της σεζόν παρουσιάζει μια σειρά από ολόσωμα μακρυμάνικα κυρίως μαγιό σε μονόχρωμα, αλλά και printed σχέδια.

Μαγιό με μακριά μανίκια για να προστατευτείτε από τον ήλιο με στυλ

Τα μακρυμάνικα ολόσωμα μαγιό όμως δεν είναι κατά αποκλειστικότητα αθλητικά. Φέτος θα φορεθούν πολύ και τα πιο σαγηνευτικά ή θηλυκά σχέδια με μανίκια καμπάνα και βαθύ ντεκολτέ.

Νουντ αποχρώσεις στα μαγιό

Ένα από τα κορυφαία χρώματα για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2019 που θα φορεθεί και στα μαγιό της σεζόν είναι τα νουντ.

Επιλέξτε λοιπόν ένα σχέδιο σε μπεζ ανοιχτό ή σκούρο χρώμα, είτε σε κάποια ουδέτερη ροζ, κρεμ κλπ απόχρωση και κάντε μια μοντέρνα εμφάνιση στην παραλία.

Παστέλ χρώματα μαγιό το 2019

Αν και σε γενικές γραμμές το καλοκαίρι επικρατούν τα πιο έντονα χρώματα, φέτος οι παστέλ αποχρώσεις θα έχουν την τιμητική τους και στα μαγιό της σεζόν. Γιατί λοιπόν να μην επιλέξετε κι εσείς κάποιο σε λιλά, baby blue, ροζ μπομπονέ για τις βουτιές σας;

Ριγέ, πουά και σχέδια με λαχούρι θα είναι must στα μαγιό 2019

Σε περίπτωση που τα μονόχρωμα μαγιό είναι για εσάς πολύ απλά, τα printed σχέδια θα σας δώσουν την λύση. Διαλέξτε λοιπόν ένα ριγέ, πουά ή με λαχούρι μαγιό και εντυπωσιάστε τους πάντες. Αυτά τα τρία μοτίβα ήταν τα επικρατέστερα στις εβδομάδες μόδας, μαζί με τα animal print που θα δούμε στη συνέχεια.

Μαγιό animal print

Αν είστε λάτρεις των animal prints, δεν χρειάζεται να περιορίσετε το μοτίβο αυτό μόνο στις τσάντες και τα παπούτσια του καλοκαιριού. Μπορείτε κάλλιστα να το φορέσετε και στην παραλία. Και δεν μιλάμε για τα ρούχα, αλλά τα μαγιό που θα βάλετε για να κάνετε τις βουτιές σας.

www.beautetinkyriaki.gr

24ωρη Κρέμα σύσφιξης με γάλα γαϊδούρας .

Suncare Face Cream Αντηλιακής Προστασίας με Υαλουρονικό Οξύ SPF50

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr