ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ ΣΤΑ ΓΚΡΙΖΑ ΜΑΛΛΙΑ

ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ ΣΤΑ ΓΚΡΙΖΑ ΜΑΛΛΙΑ

Ένα παραδοσιακό τσιγγάνικο γιατροσόφι που έχει τη φήμη οτι επιβραδύνει το γκριζάρισμα των μαλλιών είναι το τσάι απο φασκόμηλο. Χωρις σίγουρα ή επιβεβαιωμένα αποτελέσματα, οι τσιγγάνοι πιστεύουν οτι η πλύση του τριχωτού της κεφαλής με τσάι φασκόμηλο ανα τακτά χρονικά διαστήματα θα κάνει τα μαλλιά να φαίνονται σκουρότερα.

εφαρμογή:
Βάλτε τέσσερις κουταλιές αποξηραμένο ή φρέσκο φασκόμηλο από τον κήπο σε ένα κατσαρολάκι και προσθέστε ένα ποτήρι νερό. Αφήστε το να πάρει μία βράση και μετά βγάλτε από τη φωτιά και αφήστε το να κρυώσει. Για καλύτερα αποτελέσματα μπορείτε να προσθέσετε λίγες σταγόνες από αιθέριο έλαιο φασκόμηλου. Απλώστε το τσάι φασκόμηλο στη ριζα των μαλλιών με ένα σφουγγάρι και αφήστε το 15 λεπτά. Λουστείτε ως συνήθως.

Χρησιμοποιείστε το παλιό τσιγγάνικο γιατροσόφι για να κάνετε τα μαλλιά σας να φαίνονται σκουρότερα και να καθυστερλησετε την εμφάνιση των γκρίζων τριχών. Αν και δεν είναι σίγουρο οτι θα πετύχει, τουλάχιστον το φασκόμηλο θα αφήσει τα μαλλιά σας λαμπερά, απαλά και αναζωογονημένα.

/monoprasino.blogspot.com

Διαβάστε ακόμα