Αποκαλύφθηκε το απόλυτο ανοιξιάτικο trend στο μανικιούρ και το πεντικιούρ!

Αποκαλύφθηκε το απόλυτο ανοιξιάτικο trend στο μανικιούρ και το πεντικιούρ!

Είναι κομψό, έχει classy διάθεση και προσαρμόζεται σε κάθε εμφάνιση.

Ταιριάζει σε γυναίκες κάθε ηλικίας, ενώ είναι ιδανικό για το χειμώνα, την άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι. Μία απόχρωση που σίγουρα έχετε δοκιμάσει, καθώς αποτελεί κλασσική επιλογή.

Ανεξάρτητα από το μήκος των νυχιών σας, το απόλυτο ανοιξιάτικο trend στο μανικιούρ θα πρέπει να το τολμήσετε. Δεν χρειάζεται να διστάζετε. Το σίγουρο είναι ότι θα σας πηγαίνει και θα γίνει το αγαπημένο σας.

Ξεχάστε τις ιδιαίτερες κόκκινες αποχρώσεις, τα απαλά παστέλ αλλά και τα sexy rock σκούρα βερνίκια. Περιποιηθείτε τα άκρα σας και πείτε ναι στο porcelain χρώμα τόσο για το μανικιούρ, όσο και για το πεντικιούρ σας!

Σκεφτείτε το nude-pink βερνίκι με μία διακριτική ιριδίζουσα υφή. Θέλουμε τα νύχια να μοιάζουν σαν πορσελάνη, να έχουν μία διακριτική γυαλάδα και να ιριδίζουν ανάλογα με το πώς πέφτει το φως επάνω τους.

Porcelain Nails με διακριτικό σχέδιο Το χρώμα δεν μοιάζει με μπεζ, ούτε με ροζ αλλά ούτε και με λευκό. Είναι ένα mix όλων αυτών και είναι ελαφρώς διάφανο.

Ίσως μία από τις πιο chic αλλά και sexy αποχρώσεις για τα νύχια που θα αναβαθμίσει την εμφάνισή μας.

Νύχια με ανοιξιάτικη διάθεση!

Πριν τα βάψετε βεβαιωθείτε ότι έχετε ξεβάψει καλά το προηγούμενο βερνίκι, ενώ καλό είναι να έχετε κάνει buffer στα νύχια σας για να είναι εντελώς καθαρά. Βλέπετε τα ημιδιάφανα βερνίκια δείχνουν καλύτερα όταν τα νύχια είναι εντελώς καθαρά.

www.bovary.gr

Διαβάστε ακόμα