Διάλεξε το ιδανικό λάδι για την επιδερμίδα σου. Ποιό είναι το κατάλληλο για σένα!

Διάλεξε το ιδανικό λάδι για την επιδερμίδα σου. Ποιό είναι το κατάλληλο για σένα!

 

Πιο λάδι βάσης γεννήθηκε για το δέρμα σου. Πιο στοχεύει στις ρυτίδες!

Εδώ θα βρες ασφαλείς και έγκυρες πληροφορίες για τα κριτήρια επιλογής ελαίου βάσης που προσαρμόζονται στον τύπο και τις ανάγκες της επιδερμίδας σου.

Για κανονικό-μεικτό. Αμυγδαλέλαιο

Είναι πλούσιο σε βιταμίνες E και K, διαθέτει σημαντικές αντιγηραντικές και επουλωτικές ιδιότητες για το δέρμα. Eπίσης, είναι πλούσιο σε παλμιτικό, ολεϊκό και λινολεϊκό οξύ, στοιχεία σημαντικά για τις τονωτικές τους ιδιότητες στην επιδερμίδα, καθώς και ιχνοστοιχεία όπως ο ψευδάργυρος και ο σίδηρος, στοιχεία επίσης απαραίτητα για την εξισορρόπηση των λειτουργιών του δέρματος.

Γερασμένο δέρμα. Σιτέλαιο.

Περιέχει μεγάλη περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε. Έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Βοηθάει επίσης στην αναδόμηση των ιστών της επιδερμίδας. Και το ακόμη πιο εντυπωσιακό, βοηθάει στην αναδόμηση των κατεστραμμένων κυττάρων από την ηλιακή ακτινοβολία!

Δέρμα ευαίσθητο. Ροδακινέλαιο.

Είναι επίσης, πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β και Ε. Η βιταμίνη Ε που περιέχει, έχει έντονα αντιοξειδωτικές ιδιότητες οι οποίες βοηθούν την επιδερμίδα να καταπολεμήσει τις βλαβερές τοξίνες. Το Ροδακινέλαιο αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες βάσεις στην αρωματοθεραπεία.

Δέρμα ξηρό. Βερικοκέλαιο.

Πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά (γ-λινολεϊκό & ολεϊκό οξύ),βιταμίνες Α & Ε.Τρέφει με ομορφιά την επιδερμίδα. Το λάδι βερίκοκου, έχει ισχυρά αναζωογονητικές και μαλακτικές ιδιότητες.

Δέρμα λιπαρό με ευαισθησίες και αδυναμίες. Λάδι τζοτζόμπα.

Έχει το μοναδικό και ασύγκριτο πλεονέκτημα να απορροφάται αμέσως χωρίς να λαδώνει. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα. Θρέφει και τονώνει την επιδερμίδα, ενώ διατηρεί την υγρασία και την ελαστικότητά της.

Λιπαρό δέρμα. Αμυγδαλέλαιο ή ηλιέλαιο.

Tο αμύγδαλο είναι πλούσιο σε βιταμίνες E και K, διαθέτει σημαντικές αντιγηραντικές και επουλωτικές ιδιότητες για το δέρμα. Eπίσης, είναι πλούσιο σε παλμιτικό, ολεϊκό και λινολεϊκό οξύ, σημαντικά για τις τονωτικές τους ιδιότητες στην επιδερμίδα, καθώς και ιχνοστοιχεία όπως ο ψευδάργυρος και ο σίδηρος, απαραίτητα για την εξισορρόπηση των λειτουργιών της επιδερμίδας.

Ηλιέλαιο. Περιέχει επίσης βιταμίνες Α, Β, D,Ε, πρωτεΐνες και ιχνοστοιχεία. Βοηθάει στην αναδόμηση των ιστών της επιδερμίδας, και στην ελαστικότητα του δέρματος

Δέρμα με ρυτίδες. Λάδι νυχτολούλουδου.

Είναι το θεραπευτικό λάδι των ρυτίδων με διαπιστωμένη αποτελεσματικότητα. Αναγεννά την επιδερμίδα και της δίνει λάμψη. Γενικά το πολύ ιδιαίτερο αυτό και χαρισματικό λάδι είναι πόσιμο και πολύ ευεργετικό για πλήθος ασθενειών. Επίσης κλινικές μελέτες και τα αποτελέσματα τους, έδειξαν ότι το έλαιο νυχτολούλουδου επέφερε σημαντική κλινική βελτίωση στη δερματίτιδα, κυρίως στις υψηλότερες δοσολογίες. Επίσης βοηθά στη μείωση του κινδύνου σχηματισμού φραγμένων πόρων, ενώ θεραπεύει τη φλεγμονή που οφείλεται σε ροδόχρους ακμή.
Έχει αντιγηραντικές ιδιότητες και μειώνει τα δερματικά συμπτώματα που οφείλονται στην πρόωρη γήρανση. Αναπλάθει το δέρμα προτρέποντας το να παράγει νέα κύτταρα.
Φωτίζει τους μαύρους κύκλους στα μάτια απαλλάσσει από το βλέμμα της κούρασης και δημιουργεί νεανική όψη.Θεραπεύει τις ατέλειες και εξισώνει τον τόνο του δέρματος. Μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Δίνει ελαστικότητα.

Για τη φροντίδα των ματιών. καρυδέλαιο.

Έχει τονωτικές, ενυδατικές και αντιερεθιστικές ιδιότητες και είναι κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα. Είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, μαγνήσιο και αντιοξειδωτικά συστατικά. Το έλαιο καρυδιών έχει ένα σημαντικό χαρακτηριστικό: απορροφάται εύκολα γι αυτό χρησιμοποιείται ευρέως στην αρωματοθεραπεία για πρόσωπο και σώμα. Δίνει ελαστικότητα στην επιδερμίδα γύρω απο τα μάτια και απαλύνει το πόδι της χήνας.

Καρυδέλαιο. Έλαιο καρυδιού.

Αιθέριο έλαιο Νυχτολούλουδου. Το έλαιο των ρυτίδων.

Αμυγδαλέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς !

Αμυγδαλέλαιο 100 ML απο τα μυστικά ομορφιάς

Έλαιο βερίκοκου ή βερικοκουκουτσέλαιο

Ροδακινέλαιο. Αναγέννηση.

Σιτέλαιο: Για λεύκη, δερματίτιδα, λάμψη, αντιγήρανση, θεραπεία.

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr