Εξαφανίζουμε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια με δύο κινήσεις!

Εξαφανίζουμε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια με δύο κινήσεις!

Κάτι η ζέστη που «χαλάει» τον ύπνο μας, κάτι η κούραση και το άγχος της επιστροφής στην πόλη μετά τις διακοπές και οι… μαύροι κύκλοι κάνουν την εμφάνιση τους κάτω από τα μάτια μας, χωρίς να προλάβουμε να το καταλάβουμε.

Τι μπορούμε να κάνουμε, όμως, για να εξαφανίσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αυτό το αντι-αισθητικό σημάδι που «σκοτεινιάζει» το πρόσωπο μας και πώς μπορούμε να περιορίσουμε την εμφάνιση του;

Πρώτον, δεν ξεχνάμε ποτέ τους βαμβακερούς δίσκους, βουτηγμένους σε κρύο χαμομήλι, που είναι θαυματουργοί. Βράζουμε δύο φακελάκια χαμομήλι, το αφήνουμε να κρυώσει και μετά βυθίζουμε σε αυτό δίσκους βαμβακιού και εφαρμόζουμε για λίγα λεπτά σε κλειστά μάτια.

Το δεύτερο, πολύ εύκολο τρικ είναι να φτιάξουμε μία σπιτική μάσκα με βασικό συστατικό το γάλα, το οποίο θα μας βοηθήσει όχι μόνο να απομακρύνουμε οριστικά τους μαύρους κύκλους, αλλά να φροντίσουμε και λίγο περισσότερο την περιοχή γύρω από τα μάτια.

Για τη μάσκα αυτή θα χρειαστούμε:

1 κ.γ. μέλι
1 κ.γ. γάλα σε σκόνη

Ανακατεύουμε τα υλικά σε ένα μπολ. Στη συνέχεια απλώνουμε τους μαύρους κύκλους και αφήνουμε τη μάσκα να δράσει για 10-15 λεπτά. Ξεπλένουμε με νερό και επαναλαμβάνουμε την εφαρμογή 2-3 φορές την εβδομάδα. Τα αποτελέσματα είναι –τουλάχιστον- θεαματικά

www.gynaikamagazine.gr

Καροτέλαιο. Αντιγήρανση σε διάρκεια.

Καλλυντικό σέρουμ βιταμίνης C απο τα μυστικά ομορφιάς.

Υγρή βιταμίνη Α. Γυρνάει τον χρόνο πίσω.

 

 

Διαβάστε ακόμα