Φωτοσκιάσεις: Κάνε την εφαρμογή make-up παιχνίδι!

Φωτοσκιάσεις: Κάνε την εφαρμογή make-up παιχνίδι!

Παρά το γεγονός ότι οι φωτοσκιάσεις στο μακιγιάζ έγιναν γνωστές στο ευρύ κοινό τα τελευταία χρόνια, οι επαγγελματίες μακιγιέρ ανέκαθεν τα χρησιμοποιούσαν για να κρύψουν ψεγάδια στο πρόσωπο. Με τη χρήση 2 διαφορετικών προϊόντων που θα αναμειχθούν «στρατηγικά» μπορείς να αναδείξεις με ευκολία τη δομή των οστών του προσώπου έτσι ώστε η μύτη να φαίνεται μικρότερη, τα μήλα λιγότερο στρογγυλά και το σαγόνι να αποκτήσει περισσότερες γωνίες. Αντίστοιχα, το μέτωπο μπορεί να φαίνεται μικρότερο και τα μάτια μεγαλύτερα. Δες πως θα πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα σε λίγα απλά βήματα!

Αρχικά, θα χρειαστείς 2 διαφορετικά χρώματα make-up: ένα ανοιχτότερο από την επιδερμίδα σου για να «φωτίσεις» και ένα που θα είναι 2 τόνους πιο σκούρο για τα κοψίματα. Η μία απόχρωση μπορεί αντί για make-up να είναι concealer.

Ξεκίνα το μακιγιάζ σου απλώνοντας την ανοιχτή απόχρωση στα μήλα, κάτω από την περιοχή των ματιών, κάτω από τη «γέφυρα» της μύτης και στο μέτωπο σε μορφή ανάποδου τριγώνου.
Στη συνέχεια, για να μαλακώσεις το αποτέλεσμα στο υπόλοιπο πρόσωπο, ανάμειξε το προϊόν χρησιμοποιώντας ένα επίπεδο πινέλο foundation.

Έπειτα, άπλωσε τη σκούρα απόχρωση στο κάτω μέρος των μήλων, κάτω από τις 2 πλευρές της μύτης, κάτω από το σαγόνι και στο σημείο όπου ξεκινά η γραμμή των μαλλιών.

Αφού εφαρμόσεις και αυτή την απόχρωση, επανάλαβε την ανάμειξη χρησιμοποιώντας πάλι ένα πινέλο. Στο μέτωπο ανακάτεψε τα χρώματα με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργείται η ψευδαίσθηση ενός φωτοστέφανου.

Έχε στο νου σου ότι η εφαρμογή χρώματος στα πλάγια της μύτης δημιουργεί την εντύπωση περισσότερων γωνιών.

Για να αποβάλεις τυχόν έξτρα προϊόν, χρησιμοποίησε ένα καθαρό σφουγγαράκι και αφού το βρέξεις, κάνε ταμποναριστές κινήσεις σε όλη την επιφάνεια του προσώπου.
Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα, ολοκλήρωσε με μία στρώση πούδρας και είσαι έτοιμη!

www.gynaikamagazine.gr

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr