Χαλάρωση στα μπράτσα αυτός ο εφιάλτης: Οι top ασκήσεις για να την αντιμετωπίσεις!

Χαλάρωση στα μπράτσα αυτός ο εφιάλτης: Οι top ασκήσεις για να την αντιμετωπίσεις!

Ένα από τα πρώτα σημεία στα οποία ο χρόνος χτυπά αλύπητα όλες εμάς τις γυναίκες, εκτός από το πρόσωπο και την περιοχή γύρω από τα μάτια, είναι χωρίς καμία αμφιβολία τα μπράτσα. Το ξέρετε πολύ καλά αυτό όλες σας και δεν θέλετε με τίποτα να σας συμβεί.

Η χαλάρωση στα χέρια μπορεί να οφείλεται σε κάποια παραπανίσια κιλά ή στις συχνές αυξομειώσεις βάρους, αλλά είναι κυρίως αποτέλεσμα της έλλειψης γυμναστικής του τρικέφαλου μυ -ναι, για ακόμα μια φορά θα σας πούμε πόσο σημαντική είναι και πως πρέπει να της δώσετε πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας.

Για να μειώσεις τα σημάδια χαλάρωσης στα μπράτσα ξεκίνα άμεσα γυμναστική – δεν υπάρχει πια καμία δικαιολογία για να μην την βάλεις στην καθημερινότητά σου – και επικεντρώσου στις παρακάτω δύο κορυφαίες ασκήσεις που στοχεύουν απευθείας στην περιοχή αυτή και κάνουν απίστευτη δουλειά.

#1. Βυθίσεις τρικέφαλων σε πάγκο

Ακούμπησε τα χέρια σε έναν πάγκο και στηρίξου στις παλάμες και στις φτέρνες. Με ίσιο τον κορμό λύγισε ελαφρά τους αγκώνες ,βυθίζοντας τον κάθετα προς τα κάτω. Κάνε καθημερινά 3 σετ από 20 επαναλήψεις.

#2. Εκτάσεις τρικεφάλων
Σήκωσε το ένα χέρι πάνω από το κεφάλι κρατώντας ένα βαράκι στο ύψος του σβέρκου. Με το άλλο χέρι κράτα ακινητοποιημένο το εσωτερικό του μπράτσου. Τέντωσε το χέρι και φέρε το βαράκι προς τα πάνω, εκπνέοντας.

Αμέσως μετά επέστρεψε εισπνέοντας, αργά στην αρχική θέση, ελέγχοντας την κίνηση. 3 σετ καθημερινά των 20 επαναλήψεων για κάθε χέρι είναι αρκετά.

Ελπίζουμε να σου δώσαμε ένα κίνητρο για να αρχίσεις να κάνεις τις παραπάνω ασκήσεις. Ειδικά τώρα που πλησιάζει το Καλοκαίρι και σύντομα θα πρέπει να βγεις στην παραλία μόνο με το μαγιό σου ή να φορέσεις όλα τα αμάνικα μπλουζάκια και φορεματάκια σου που έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου.

www.faysbook.gr

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr